SHARE

For virksomheder, der ringer ud til kunder og canvas, er det alfa omega at have et godt stykke dialer software for at få mest muligt ud af den krævende process.

Her er mange forskellige muligheder, men hvis man kigger på både pris og kvalitet, så er danske LeoCall vores bedste bud på en software dialer, som i øvrigt ikke kun fungerer til Windows, men også på Mac og andre enheder, så som tablets.

Det eneste men mht. LeoCall er at programmet ikke kan ringe automatisk op. Sælgeren vil stadig skulle indtaste nummeret, som popper op på skærmen. Dog mener vi, at man mindst skal op på 20 fuldtidssælgere før det er værd at tage sig af, og har man så mange sælgere, så er LeoCall, i skrivende stund, heller ikke programmet, som man skal vælge som ens software dialer.

For det er nemlig specifikt udviklet til mindre -og mellemstore virksomheder, udtaler medstifter Kenneth Jørgensen. Han fortæller videre: “Vi stod selv og manglede en software dialer og godt nok var der mange på markedet, men de fleste af dem var håbløst ud-daterede og resten manglede features eller havde for mange og var for dyre“. Han forsætter: “Og det er virkelig en synd og skam, for der er rigtig mange virksomheder, som kan øge salget betragteligt med en god software dialer, og derved bruge de ekstra ressourcer på produktudvikling el.l., som kommer alle, inkl. forbrugerne til gode. Derfor udviklede vi LeoCall, som man kan komme i gang med på bogstavligt talt fem minutter og til en meget rimelig pris.“.

Det som vi rigtig godt kan lide ved LeoCall er bl.a. at det er så intuitivt for både sælger og leder og så ikke mindst setuppet via cloud og så kan det bruges uden nogen former for binding. Det er et godt tegn da firmaet så skal leve på produktets kvalitet og udvikling og ikke kan hvile på laurbærene vha. en smart kontrakt, som binder kunden.

Screenshots af software dialeren

Relevant link

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here