POS-kassesystem arbejder bedst på windows

-

Driver du en forretningen, kan du ikke komme uden om, at kende til irritationen, hvor din kassebeholdning ikke stemmer overens med varebeholdningen.

Har du problemer med og få indtastet dine salg korrekt, og bruger du og dine medarbejder/kollegærfor meget spild tid omkring kassesystemert, så skift over til et smart POS-kassesystem, der er et stykke software installeret på en PC.
Softwaren er udviklet til og betjene dine kunder bedst mulig, holde styr på lagerbeholdningen – og generelt bare holde styr på din butik I det store hele billed.

Udnyt dit marketing budget bedst muligt

 Mange snakker om, at fordelen ved online marketing, er at man kan spore alt. Det er der efterhånden rettet op på, efter som der kommer mere og mere teknik ind I fysiske butikker.

Med et Point of Sale kassesystem, kan du spore alle dine marketing tiltag, hvad enten der er tale om rabatkoder, kuponer eller andre former.

Synkroniser dine butikker

Har du flere butikker spredt udover flere lokationer, ja så er det ideelle og bestille et POS-kasesystem.
Et POS-kassesystem kan synkronisere dine butikker, så du er sikker på alle varer koster det samme I alle butikker – dette kan hurtigt være en kunde-dræber, hvis der begynder og gå rygter om at din afdeling I Grenå altid er billigere end på Fisketorvet.

All in One kassesystem

Med et Point Of Sales kassesystem, finder du en løsning – I stedet f or 10 forskellige leverandører af forskellige software, for at finde ud af dine systemer ikke spiller sammen.

Bestiller du et POS-kassesystem, så leveres de med, lagerstyringsmodul, pengekasse, stregkodescannere, kassesystem samt dankort terminaler.

Skal du ikke bruge det hele på en gang, kan du blot bestille det I etaper – men I det mindste ved du der er løsninger der kan spille sammen med.

Det billigste start opsætning vil være en lille PC, der kan køre softwaren, samt en håndscanner til pc’en – så er du basalt set klar igen.

Brug tiden hvor du tjener penge

Med et POS-kassesystem kan du få kontrollen over dine medarbejdere igen. Få dem til og udføre det arbejde, der giver mest mening for forretningen, og minimal tid ved kasseapparatet.

For mange forskellige systemer kan oftest forvirre mere end det kan gavne – hvorfor det er vigtigt og have et super bruger venligt butiksstyringssystem – så dine medarbejdere bruger deres tid og energi på dine kunder, og hvor de skaber værdi, fremfor og være irriteret eller forvirret over, hvordan det nu er de forskellige systemer fungerer.

Hvordan vælger jeg

Når det kommer til kasseaparater og andre butikssystemer, er det ikke altid her og nu prisen der er afgørende.
F.eks. kan du købe et billigere system, men ende med og bruge 3 gange så lang tid på og finde ud af det, og når du så efter 2 år vil skifte, koster det en formue og få flyttet alt datæn over.

Det kan også ses I forlængelse af du vælger et start system, der ikke er compatible med andre tilkøbs produkter I fremtiden, hvorfor du bliver begrænset herved.

Related Stories