Få succes med Windows og CRM

-

Har du lige startet en virksomhed op? Eller går du og overvejer mulighederne for en succesfuld opstart af en virksomhed? CRM er et system, der kan hjælpe dig og din virksomhed på rette vej ved, at øge salget og den gode relation til kunderne. CRM står for Customer Relationship Management, og har derved udgangspunkt i samarbejdet mellem virksomheden og kunderne. Systemet sørger for, at kunderne er tilfredse, hvilket gør salget betydeligt bedre. Stort set alle CRM systemer er understøttet af Windows, og det er derfor nemt at komme i gang.

Hvordan kan CRM gøre for virksomheden?

CRM er et telefonsystem, der virker som en støtte til, at holde styr på både kunder, medarbejdere og salg. Med dette system vil man kunne håndtere kundedata i flere systemer, som også kan deles på tværs af kundeservice, salg og marketing. Man kan samle de relevante kundedata i ét CRM-system, så man undgår at den vigtige data befinder sig på individuelle computere i flere forskellige systemer. Desuden undgår man også, at den vigtige data går tabt, hvis en medarbejder er syg, på ferie eller ikke længere arbejder der. Man får et overblik over virksomhedens udvikling i forhold til salg. Hvis en medarbejder pludselig er syg, kan man hurtigt finde ud af, hvordan man skifter kundeansvarlige.

Priser og CRM-pakker

Man kan i første omgang prøve CRM i 14 dage gratis for, at se hvordan det virker, og om det er noget man vil bruge fremadrettet. Der er forskellige CRM-pakker at vælge imellem, så det passer til virksomhedernes individuelle behov. Du kan vælge en standard pakke, som koster 159kr. om måneden, og skal bruges af mindst to personer. Standardpakken indeholder en rapportgenerator, kontakt- og pipelinestyring, e-mail og pdf-skabeloner med flettefelter, samt felter og terminologi, der nemt kan ændres. Pluspakken giver det samme som standardpakken, men derudover også en diagram- og dashboardpakke, Google Map-visning, integration med Google/Exchange/Outlook, samt at kunne skabe muligheder baseret på tilbudslinjer. Pluspakken koster 229kr. om måneden og er, på baggrund af indholdet og prisen, den mest populære CRM-pakke. Derudover kan man købe en Enterprisepakke til 369kr. pr. måned, hvor man skal være mindst fem brugere for, at kunne købe og benytte sig af den. Enterprisepakken indeholder alt fra de mindre CRM-pakker, men også brugergrupper, konfigurationsgrupper, supportmodul, et kampagnemodul, samt flere brugerdefinerede felter.

Related Stories