Brug en VPN når du spiller online for penge

-

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør bruge en VPN, når du spiller online for penge. Det vil nemlig øge din sikkerhed og give dig færre bekymringer — og så er det utroligt let. Her kan du lære mere om, hvad en VPN er, hvordan man anvender den og hvordan man vælger den bedste til formålet.

Hvad er VPN?

VPN er en forkortelse for Virtual Private Network. Et VPN er altså et virtuelt og privat netværk, du kan koble dig på for at gøre din forbindelse til en hvilken som helst hjemmeside. Når du kobler dig til, vil VPN-forbindelsen fungere som et mellemled mellem dig og den hjemmeside du besøger. Dette mellemled er umuligt at bryde igennem, og på denne måde forbliver dine oplysninger sikre.

Hvorfor bør man bruge en VPN, når man spiller online for penge?

Når man spiller online, opgiver man ofte kreditkortoplysninger og andre personfølsomme informationer, som helst ikke skal havne i hænderne på de forkerte. Et online gaming site er en oplagt guldgrube for folk, der vil have fat i denne type oplysninger om spillernes informationer, og derfor gør du klogt i at koble dig til en VPN-forbindelse og spille online igennem denne.

VPN-forbindelser bruger en krypteringsteknologi, der er umulig at bryde igennem for selv den mest rutinerede hacker, og derfor anvendes denne type netværk også af de helt store institutioner i verden som eksempelvis efterretningstjenester.

Hvordan bruger man en VPN, når man spiller online?

Ønsker du at gøre brug af teknologien, er der ikke mange trin, der skal gennemføres. Du opretter ganske enkelt forbindelse til den VPN-server, du har besluttet dig for at benytte dig af, og så kan du gå i gang med at spille på din foretrukne side.

Det vil med VPN-forbindelsen ikke se ud som om, du besøger sitet fra din egen IP-adresse, men fra VPN-serverens IP-adresse. Det skyldes, at det virtuelle, private netværk også fungerer som en såkaldt anonym proxyserver. Din tilstedeværelse på hjemmesiden bliver derved anonym, og det vil tilmed se ud som om du rent geografisk befinder dig der, hvor VPN-serveren er placeret. Derfor kan du også bruge sådan en forbindelse til at få det til at ligne, at du befinder dig i USA eller andre dele af verden — og så er det lovligt.

Hvordan vælger man, hvilken VPN man skal bruge?

Der er over 300 VPN-servere i verden, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken man bør vælge. Det vigtigste, du bør holde øje med er, om forbindelsen er sikker og anonym og tilmed har en server i det land, du vil besøge hjemmesiden fra. Bruger du en server fra samme land som dig selv, vil det øge din downloadhastighed.

Der findes både gratis VPN-forbindelser og dem, der kræver betaling. At vælge at betale for servicen er ikke nødvendigvis en dårlig idé, da du i så fald kan være sikker på en troværdig og sikker udbyder, der tjener penge til deres service på en transparent måde.

Related Stories