Sådan surfer du sikkert på offentlige Wi-Fi hotspots

-

Offentlig Wi-Fi hotspots og access points findes næsten overalt i disse dage. Ligegyldig hvilket gudsforladt hjørne af jorden du rejser til, kan du stadigvæk let opspore internetadgang. Kaffebarer, forretninger, undergrundsbaner, busstoppesteder – hvad som helst – de har det sandsynligvis alle sammen. Her er det største men. Det er ikke sikkert.

Alle kan se, hvad du foretager dig

Når du logger ind på offentligt Wi-Fi, så deler du det netværk med en mængde andre mennesker, indbefattet disse frygtede hackere og sporhunde, som er rettede imod det, fordi det er så let at skabe adgang til det. De bruger det, for at få deres beskidte hænder i dine data og så snart det sker, så er de lige til at tage for dem. Personlige logindetaljer, bankoplysning, kreditkortstransaktioner og private meddelelser kan alle sammen få en afslutning derude.

Hvorledes stoppes disse snagende øjne?

Det er her TunnelBear VPN Kommer ind. En let anvendelig VPN. Så snart du har fået en konto, er alt hvad du skal gøre at klikke på tilslutningstasten og du vil øjeblikkeligt og sikkert blive tilsluttet en af vore tusindvis af IP-adresser. Resultatet? En pålidelig og sikker internetforbindelse, som lader dig kunne surfe privat på web. Selv på offentligt Wi-Fi.

Hvorledes en VPN gør Wi-Fi sikkert

Det drejer sig alt sammen om krypteringen! Fra det sekund, hvor du tilslutter dig internettet, går alt, hvad du foretager dig online gennem en krypteret forbindelse. Rent faktisk opretter vi en tunnel mellem din enhed og internettet, således at alt, hvad der går gennem denne tunnel, kun forefindes for dine og den påtænkte modtagers øjne. Så selv om der er en ton af disse forbistrede hackere og spionprogrammer, som bruger den lokale kaffebars Wi-Fi (og du vil blive forbavset over, hvor mange af dem, der gør det), så er din forbindelse betrygget og sikker.

Hold dine oplysninger sikre og forvarede

Uden en VPN er alle dine internetdata vidt åbne for opsnapning fra tredjepart. IPS-selskaberne (de fyre, som leverer dig internet services), regeringer og snushaner søger alle sammen efter at få deres fingre i din browserhistorik og dine data.

Men det øjeblik, hvor du klikker den ”forbindelses” tast, bliver alle dine informationer, data og browsere øjeblikkeligt sikrede, hvad der betyder, at de ikke mere er sårbare over for snusen, cyberkriminalitet og hacking.

Skjuler din IP-adresse

Det er fuldstændigt rigtigt. Internet privatsfære, lige ud ad landevejen, er ved at blive noget fortidigt i vore tider. Lige fra Investigatory Power Act i U.K. til U.S. lagring og salg af din browserhistorik kan sælges videre – nu er der en flugtvej væk fra alt den overvågning som du ellers bliver underkastet.

TunnelBear VPN-tjenesten betyder, at du kan være privat online. Med denne VPN tilsluttet er det umuligt for nogen som helst at se, hvad du foretager dig online. Det betyder, at du er fritstillet til at se, hvad du har lyst til, når du har lyst og på hvilken måde du ønsker. Vi har fast tiltro til, at hvad som helst du ønsker at se online er op til dig. Du vil ikke blive sporet, eller dømt for hvad du vælger at se online – naturligvis, så længe det ikke er ulovligt indhold.

Skjul din IP-adresse

Din IP-adresse er det, som identificerer din computer for dem, som kigger ind i hvad du foretager dig online. Det er et unikt sæt af tal kun forbundet med din computer, tænk på det, som en hjemmeadresse for din computer. Når du bruger TunnelBear VPN sløres din IP-adresse og giver dig én af vores i stedet. Så hvis nogen prøver at spore, hvilken IP-adresse du anvender, så ender de med at få én af vores blandt tusinder i hele verden. Det betyder, at du privat er fritstillet til at strejfe om på internettet.

For at opnå virkelig onlineanonymitet

Tilslutning af en VPN gør alt, hvad du foretager dig. Så snart du er tilsluttet, bliver alle dine data og aktiviteter krypterede, hvad der betyder, at de ikke kan dechifreres, således at de ikke kan følges, spores, eller registreres. Så let er det.

Hvis du synes artikler var spændende, så kan du læse flere Tech og software nyheder på den norske portal Teknodag.com.

Related Stories