Sådan kan du blive en ørn til programmering

-

Internettet er et fantastisk sted, hvor man kan tilegne sig nyttige færdigheder – som for eksempel programmering.

Læs med her og få nogle gode råd til hvordan du kan tilegne dig nogle programmeringsevner (eller styrke dem du allerede har) ved at bruge nettet som en ressource.

Følg gratis kurser online

Der er tonsvis af forskellige hjemmesider, blogge og videoer på nettet, som tilbyder gratis kurser i programmering. Prøv at finde frem til disse forskellige sider ved blandt andet at spørge ad på forskellige forummer, hvor andre selvlærte programmører hænger ud. De kender sikkert en del forskellige kilder, som de selv benyttede til at lære af, og som du kan tjekke ud.

Du kan også prøve blot at lave en hurtig søgning på din browser og se, hvad der dukker op i søgeresultaterne. Ofte kan man også selv finde frem til en del gratis kurser på denne måde.

Der findes forskellige gratis kurser uanset hvilket programmeringssprog du gerne vil lære. Python, CSS, HTML eller noget helt fjerde. Du kan finde det hele på nettet, og dette kan give dig et godt fundament for at udvikle dine evner inden for programmering.

Sørg for optimale læringsforhold

Når man skal lære noget nyt, så handler det også om at give sig selv de bedste læringsforhold. Anse det lidt for at du er i skole igen. Og ligesom dengang havde du brug for et kladdehæfte eller andre måder at tage notater på.

Ulig din tidligere skolegang kan du nu sørge for at sidde på noget behageligt. Hvis du skal til at lære programmering fra internettet, så kommer du til at sidde ned foran din computer i meget lang tid ad gangen. Sørg for at du sidder på noget ordentligt, såsom en god gamer stol, så du ikke får langvarige skader på ryg og lænd.

Optimale læringsforhold kan også hjælpe dig med at holde fokus, så du dermed får mere ud af den tid, du lægger i din selvlæring.

Hvad kan du bruge programmering til?

Programmering er en meget nyttig færdighed at have i dag og kan bruges til mange forskellige ting. Computere er nemlig blevet til en fast del af hverdagen på de fleste arbejdspladser, og derfor er det også i stigende grad blevet nødvendigt at kunne ansætte folk, der har forstand på computere og computerprogrammer.

Hvis du er storlæser af Fremtidensbygg.no og er meget fascineret af byggeri og arkitektur, så kan du for eksempel få et job indenfor byggeverdenen. At skabe en bygning er et større stykke arbejde, som kræver mange forskellige slags folk med mange forskellige evner – og der er altså også behov for programmører.

Der er behov for kløgtige mennesker som dig, der kan hjælper arkitekterne med at designe husene virtuelt i forskellige computerprogrammer, så de bedre kan visualisere, hvordan det færdige byggeri kommer til at se ud.

Men der er skam også behov for mennesker med programmeringsevner, som kan hjælpe med at udregne de mere praktiske aspekter af byggeriet såsom måleforhold og lignende.

Related Stories