Roulettestatistiksoftware til Windows 11

-

Vores revolutionerende roulettestatistiksoftware giver dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne foretage kalkulerede prognoser baseret på statistik. Når du spiller online casinospil eller måske blot vædder for sjov, er det en fordel at kende statistikkerne, så du kan øge din mulighed for at få en god prognose.

Professionelle spillere kender odds’ne, og deres hjerner er styret ind på at forstå sandsynligheden for, hvad der sker som det næste. Dette giver dem en fordel i forhold til andre spillere. For de fleste af os skal der foretages alt for mange udregninger til at få de rigtige svar, og har vi derfor brug for lidt hjælp.

Det er her, vores software kommer ind i billedet. Vores unikke software foretager alle udregninger for dig baseret på dine eksisterende spins, som lagres i realtid.

Indbyggede roulettestrategier

Ved du, hvad folk gør, når de spiller roulette eller et hvilken som helst slags spil? Uanset om man spiller for sjov eller for at vinde, udtænker man strategier. Det er derfor, vi har bygget fire strategier ind i vores software, så du kan vælge den, der passer bedst til dig. Hvis det ikke er nok, kan du implementere din egen skræddersyede strategi for at give dig de bedst mulige prognoser. Klik på linket og læs mere om softwaren. I de følgende afsnit vil vi give en kort præsentation af de fire indbyggede strategier.

Same bet strategi

Alle videnskabelige studier kræver kontrol, og vores prognosesoftware er ingen undtagelse. Denne kontrolstrategi, som vi har valgt at kalde “same bet” gør simpelt hen den samme indsats hver gang. Det gør det muligt at se de forskellige resultater af at gøre den samme indsats sammenlignet med enhver anden bettingstrategi, vi har implementeret eller du selv implementerer, når du spiller roulette.

Martingale roulettekalkulator

Dette er den ældste strategi, man kender til indenfor roulette, men bestemt ikke den bedste. Derfor har vi modificeret den med det, vi kalder et triggersystem. Det vi har gjort er at forebygge de høje indsatser som kræves for succesfulde tab og som kun giver små gevinster på bets. Vi har desuden sat en grænse for, hvor mange gange en fordobling kan ske.

Labouchere bettingsystem

Denne strategi er næsten 200 år gammel og er brugt af tusinder af spillere gennem tiden. Dette fleksible system, som også kendes som Split Martingale, gør betting langt sikrere. Det menes at dette er et sikkert bettingsystem, fordi du kan returnere en gevinst ved at vinde færre bets end du taber. Du kan bruge vores software til at implementere dette system i dit spil.

D’Alembert roulettesystem

Dette system udspringer af Martingalesystemet og anses som en simpel strategi at implementere. Du er dog stadig nødt til at spore dine bets, og det her lige præcis her, vores software kan hjælpe dig med implementere denne strategi hurtigt og nemt. Det er en sikker strategi og meget brugt. Mange spillere synes, det er effektivt, men det giver ikke altid store udbetalinger.

Implementer din egen strategi

Hvis du allerede har din egen vinderstrategi for roulette, kan du bruge denne software til at teste den ved at bruge vores Random Add Spins funktion, inden du spiller for rigtige penge. Alle strategier kan tilpasses dine egne idéer og testes ved brug af vores software.

Med en effektiv strategi baseret på statistik kan du altså muligvis øge dine chancer for succes, når du spiller roulette på din Windows computer. Uanset om du bruger vores statistikværktøj eller ej, anbefaler vi, at du er opmærksom på, hvor meget du spiller for, og hvornår det er tid at stoppe. Fordi det er sjovt at spille roulette, kan det ene spil hurtigt tage det andet, og man kan komme ud ad en forkert vej.

Related Stories