Gør din computer forårsklar

-

Foråret er for alvor ved at være her. Det er derfor ved at være tid til den store forårsrengøring, hvor alt skal ryddes op, rengøres og nogle ting kasseres, for at der kan komme plads til nyt. En grundig forårsrengøring kan gøre underværker og kan endda være helt afstressende. Når alt i hjemmet er i orden og tingene harmonerer med hinanden uden problemer, skaber det også et mere roligt hjem, hvor man kan få ro til at arbejde eller bare slappe af i fred.

Sådan gør du computeren ren

Computeren skal ikke blot holdes ren på overfladen, men også indeni. På overfladen kan man støve computeren af, rense skærmen for diverse fingeraftryk og støv med en lille klud til computeren (uden vand på selvfølgelig), og sørge for at tasterne ikke bliver fedtet ind i madrester og andet, hvis man ikke kan undgå at spise og drikke foran computeren. Indvendigt kan man holde computeren ren ved at tømme papirkurven for slettede filer og slette programmer du ikke bruger, for at undgå en langsom computer. Derudover er det en god ting, at have et godt antivirusprogram installeret, så du undgår virus og hacking. Virus og hacking kan gå hen og skade computeren i en sådan forstand, at computeren bliver umulig at bruge pga. reklamer og sider, der dukker op, uden du har bedt om det. Det kan til sidst resultere i en computer, der går ned og at man derfor er nødsaget til at købe en ny bagefter.

Ryd ud i dine ting og gør hjemmet rent

Det kan være noget så terapeutisk at rydde ud i de ting, man ikke længere bruger. Det kan være ting som tøj, sko, tasker, nipsting, gammel elektronik, bøger, osv. Hvis der er ting, du ikke bruger, men alligevel ikke kan nænne at skille dig af med det, kan du overveje, om du kan få et familiemedlem til at opbevare det for dig midlertidigt og derefter se om du mener, at du mangler det. De ting du er sikker på, at du gerne vil af med, kan du evt. give til genbrug eller spørge venner eller familie om de vil have det. Hvis noget af det er tøj, du vil skille dig af med, kan du eventuelt sælge det på et loppemarked eller en app for genbrugstøj, hvor du samtidig kan tjene lidt penge ind på dine brugte ting. Tjek desuden om du har nogle ting, der ikke virker mere eller kunne trænge til en opgradering. Det kunne være, at vaskemaskinen er gammel og ikke fungerer som den skal, og du derfor gerne vil have en ny. Med en Wupti rabatkode kan du få den eller de varer, du skal bruge, billigere end normalt. En sidste ting man kan gøre for den store forårsrengøring er, at gøre hele hjemmet rent. Det gælder både badeværelset, køkkenet og de andre værelser, du måtte have. Start med at tage alle overfladerne, tør spejle af, afkalke og tørre støv af. Derefter kan du støvsuge og vaske gulve.

Related Stories