Gør din Windows oplevelse hyggeligere med en god belysning

-

Jeg skriver for AndLight som er Nordens største og førende online forhandler af designerlamper. Vi forhandler lamper for over 50 eksklusive brands, hvor du kan finde et spændende og varieret sortiment inden for alverdens designerlamper. Hos AndLight er vi bl.a. eksperter i sammensætte pendler. Om man har brug for en pendel eller flere pendler sammen, har AndLight styr på designerlamper og sammensætningen af dem. Ligesom Windows er en af de mest brugte styresystemer, er AndLight en af de største spillere, når det kommer til at sælge designer lamper på nettet. Microsoft Windows vision er, at skabe et bedre arbejdsmiljø for alle mennesker der bruger deres produkter og gøre livet nemmere for alle mennesker. AndLight deler Microsoft Windows version om, at gøre livet nemmere ved at sprede lys og energi, til alle der bruger de lamper de sælger.

Hos AndLight tilbyder vi vores kunder et bredt udvalg. Vi fører over 6.000 designerlamper, hvor vi både har bordlamper, gulvlamper, væglamper og ikke mindst pendler, som er en stor del af dem. Du har mulighed for at se hele vores sortiment af alle de pendler vi fører her. Vi bruger meget af vores tid på at rådgive vores kunder til, at finde den rette pendel. Derfor skal du ikke holde tilbage med, at ringe til os eller sende os en mail. Vi står klar til, at hjælpe dig med, at finde lige netop den pendel der passer til dig og dine behov.

Valg af pendler
Når du skal ud og købe din næste pendel er der mange ting du skal tage højde for. Her står vi hos AndLight klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rigtige pendel, der passer til dig, dit hjem og omgivelser. Først og fremmest skal du finde ud af hvilken sammenhæng pendlen skal bruges i? Skal den belyse dit spisebord, pryde dit indgangsparti eller give en behagelig belysning til stuen? Pendler kan bruges mange forskellige steder i hjemmet. Hos AndLight har vi mange forskellige pendler, der hver især passer ind i forskellige omgivelser og som giver forskellige belysninger.

Designerlamper fra Andlight og deres udtryk
Designerlamper kan have uendeligt mange udtryk og kan bruges på mange forskellige måder. Hos AndLight er vores udvalg af pendler enormt. Her kan du både finde en pendel der en lille og anonym, som du kan sammensætte med andre og skabe en helhed af noget større. Eller du kan vælge en mere ekstravagant pendel, som en lysekrone, der fremstår som et stort kunstværk i loftet. Til køkkenet kan du vælge en mere rustik pendel, til soveværelset en designer lampe der giver et mere afdæmpet lys og skaber ro, og en skøn og farverig pendel til børneværelset. Sæt to ens pendler sammen over spisebordet og skab et makkerpar, der skal belyse jeres familiemiddage.

En pendel kan have mange forskellige udtryk, alt efter hvilket materiale den er fremstillet i. Mange designerlamper bliver designet og fremstillet som et stykke unikt håndværk, hvor man tydeligt skal kunne se eksklusivitet i værket. Ofte spiller valget af materiale en stor del af lampens udtryk. Med en kombination af farve og materiale valg kan man både given pendlen et feminint eller maskulint udtryk. Det er også muligt at tilfører farve og liv til rummet med en pendel. Her kan man vælge nogle farverige pendler, der virkelig skinner igennem og skaber stemning i hjemmet og rummet den er placeret i. Hos AndLight har vi et stort udvalg af både rå og feminine pendler. Pendler med en farverig udstråling eller en pendel med et mere eksklusiv og ekstravagant look. Hos AndLight har vi netop den pendel du er på udkig efter. Se vores store udvalg af pendler og designerlamper på Andlight.dk

Inspiration
Trænger du til udskiftning i hjemmet er designerlamper altid en mulighed for at tilfører et nyt udtryk til hjemmet, da de i sig selv kan fremstå som mesterværker og nogle endda kunst. Hvis du er på udkig efter andre lampetyper end en pendel, har vi hos AndLight helt sikkert et stort udvalg af hvad du søger. Se vores store sortiment af designerlamper på AndLight.

Microsoft Windows konstant udvikler sig med nye opdateringer, styresystemer og produkter. Windows har et godt rå for, at være stabilt og gøre livet nemmere for mange mennesker. Noget som Windows adskiller sig på, i forhold til mange andre af deres konkurrenter er deres support. Windows supporten har et kæmpestort hjælpeforum med guides og artikler, som kan hjælpe med stort set alle windows-relaterede udfordringer. AndLight prøver ligeledes at adskille sig deres konkurrenter, når det kommer til kundeservice og kundepleje. Der er et team af medarbejdere, der sidder klar ved mail, telefonen og de sociale medier, der hjælper med at løse udfordringer hos kunder og fremtidige kunder.

Hvis du kunne lide at læse det her indlæg, vil du helt sikkert være vild med, at læse bloggen på Andlight’s hjemmeside. Her præsenterer vi nye designerlamper, trends og giver en masse tips i vores eget designunivers. Både omkring lamper, men også omkring andre spændende designs, møbler og meget mere.

Related Stories