Kontrollér for Spectre og Meltdown sårbarheder

-

Ashampoo har lanceret Ashampoo Spectre Meltdown CPU Checker 1.0, et gratis, brugervenligt værktøj til kontrol af om en computers processor er en af dem, som er påvirket af de nyligt opdagede Spectre og Meltdown sårbarheder.

Slutningen af 2017 så fremkomsten af dette temmelig forstyrrende par af sårbarheder, som påvirker et stort antal computere og Macs. De dukkede frem på processorniveauet, hvad der betyder, at adskillige tiltag kræves for at neddæmpe sårbarheden.

Truslerne er blevet kaldt Spectre og Meltdown – den mest belastende af disse er Meltdown, som påvirker alle Intel chips, så vel som en håndfuld AMD chips. Korrektioner bliver anvendt på adskillige niveauer: browseren, Windows (og MacOS) og inden for chip’ens eget faste program.

Ashampoo Spectre Meltdown CPU Checker 1.0 er nu tilgængelig for computere, der kører Windows 7, eller senere versioner. Windows 7 og 8 brugere vil også være nødt til at installere Windows Management Framework 5.1 værktøjet. Download programmet via dette link.

 

Related Stories