Anmeldelse af Adobe Elements 2018 & Premiere Elements 2018

-

Gennem årene har Adobe udviklet professionelle softwareprodukter med vægt på let foto- og videoorganisering, samt redigering, oprettelse og deling af multimedia materiale ved at kombinere indholdsintelligens med et brugervenligt interface og arbejdsmåder målrettet ethvert brugerniveau.

Lancering af Adobe Elements 2018 og Adobe Premiere 2018 fokuserer endog yderligere på at forbedre oplevelsen for videoredigering i HD-kvalitet med ubesværet organisering, samt automatiseret redigering og med nogle morsomme, nye Guided Edits, som leder dig igennem, hvorledes du skal redigere og skabe nyt indhold. Som du vil se, er der en mængde spændende nye funktioner og forbedringer, så det at være kreativ med dine fotos og videoer har aldrig været nemmere.

Her i vores anmeldelse følger en oversigt over de nye, og forbedrede funktioner, som du kan forvente i Adobe Premiere Elements og Adobe Photoshop Elements 2018:

Auto-Curate – Du behøver ikke længere at gennemse en stor mængde af dine fotos for at vælge de bedste. Elements Organiser tager sig nu automatisk af dine fotos baseret på kvalitet, ansigter, motiver m.m.

Lysbilledshows med fuldstændig filledgendannelse – Lysbilledshows er en populær og morsom måde til at udstille og dele dine minder og du kan nu forvandle og arrangere dine fotos og videoklip til stilfulde og dynamiske lysbilledshows med blot et enkelt klik. Naturligvis kan du tilføre dit eget personlige præg ved at vælge et anderledes tema og anden musik, eller tilføje billedtekster.

Nye Guided Edits – Disse Guided Edits forvandler tilsyneladende komplicerede opgaver til let-følgelig skridt-for-skridt instruktioner, som fører dig til fantastiske resultater. Photoshop Elements og Premiere Elements tilbyder nu Guided Edits, indbefattet 8 spritnye i denne lancering.

Swap Backgrounds – Udskift baggrunde på sekunder ved at vælge et fotos motiv og placere det på en baggrund, som er mere interessant.

Double Exposures – Dobbelteksponeringer fortsætter med at have stigende popularitet, men er vanskelige og tidskrævende. Det er ikke tilfældet mere med denne nye Guided Edit, som bringer et foto til live inden i et andet for at skabe den surrealistiske effekt.

Tilføj kunstnerisk overlappende effekter – Forskøn ethvert foto med en formoverlapning og et-kliks effekter, som gør det til et kunstværk. Denne Guided Edit er fremragende til scrapbog-sider og fotokunst.

Lav forbløffende akvareller – Med denne Guided Edit kan du forvandle ethvert foto til en smuk akvarel med stoflig virkning – og endog afslutte den med tekst.

Skab morsomme tilbage-springs effekter – Få hjælp skridt-for-skridt til at få et segment af din video til at køre forlæns og baglæns gentagne gange. Eksportér din tilbage-springseffekt, som en animeret GIF, eller et kort videoklip, som du hurtigt kan dele på tværs af sociale kanaler med dine venner og familie.

Fastfrys billedfelter med bevægelsestitler – En anden, ny Guided Edit hjælper dig med at skabe et fastfrosset billedfelt af din video og tilføre en iøjnefaldende titel for at opnå professionelt udseende resultater.

Få styr på optagelser med aktionkamera – Eliminér den bredvinklede fiskeøjeeffekt i aktionskameraer med vejledning om hvordan man behændigt trimmer, korrigerer farve og ordner linseforvrængninger, så det ser bedst muligt ud.

Skab animerede sociale postforsendelser – Skab en kort, visuel historie til deling på socialt media ved at udsmykke et videoklip med enten statisk, eller animeret tekst.

 

Du kan downloade en prøveversion af Adobe Photoshop Elements 2018 via dette link, og en prøveversion af Adobe Premiere Elements 2018 via dette link.

Related Stories