Optimer din gaming med MSI Gaming App

-

Når først man giver sig i gang med gaming foran computeren, kan dette godt blive mange timer foran skærmen. Selvom det er underholdene, kan det blive trættende, hvis farverne er for mørke eller for lyse, hvis kvaliteten er ringe eller hvis der generelt bare mangler noget, der kan optimere oplevelsen.

Det findes der heldigvis nu. Med MSI Gaming App’en kan du indstille på både lys, performance og meget mere, så det passer til netop den type spil, du har gang i. Er du til online betting vil din online spiloplevelse kunne få et ekstra nøk med en nordicbet bonus.

Læs med her, og få indblik i App’ens mange forskellige indstillinger og features

Giv øjnene et hvil eller skru op for lys og farver

Efter mange timers spil, kan det være rart at give øjnene et hvil. Men dette er ikke ensbetydende med, du behøver forlade spilskærmen. Men denne App har du mulighed for at give dine øjne et hvil, uden du behøver forlade spilskærmen.

MSI Gaming App’en har en feature, der hedder ”Eyerest,” hvor du har mulighed for at skrue ned for det skarpe og blå lys, og i stedet få et afdæmpet og roligt lys, der ikke er så trættende for øjnene.

Har du derimod brug for at kunne spotte fjender og detaljer endnu bedre, end du har kunnet førhen, har du mulighed for at skrue op for kontrasten, så du får et skarpere syn.

Dette er blot to af mange muligheder for at indstille på både farver, kontraster, lys og meget mere, der kan få dit spil til at blive så godt som muligt.

Indstil til VR

Med App’en har du ligeledes mulighed for at ændre på indstillingerne, så du får den optimale oplevelse ud af spillet, hvis du eksempelvis skal spille med VR.

Fra start er din computer formodentligt ikke indstillet, så den kan performe perfekt, hvis du skal i gang med et VR-spil.

Med blot et enkelt klik, kan du få din computer til at performe i højeste kvalitet, så din VR-oplevelse bliver væsentligt bedre.

Ekstraordinære features

Med App’en har du ligeledes mulighed for altid at have vigtige informationer lige i nærheden, så ikke du behøver at lukke spillet ned.

MSI Gaming App’en tilbyder, at du kan have informationer om computersystemets performen stående på skærmen, mens du spiller.

Her kan du selv tilvælge og fravælge, hvilke informationer, du ønsker at have stående, afhængigt af hvad der i særdeleshed er vigtigt for dig.


Simpelt design der er let at gå til

Når først App’en er installeret, er det såre simpelt at benytte den. Designet er udviklet, så det er til at gå til, for næsten alle og enhver.

Primært holder App’en sig til de røde og sorte nuancer, så farvekoden holdes enkel. Ligeledes er de forskellige features nemme at navigere rundt i med tilhørende ikoner, der indikerer, hvor du foretager de forskellige indstillinger.

App’en er derfor let at benytte for hvem som helst, og kan betragtes som nærmest uundværlig, når først man har prøvet kræfter med den.

Related Stories