Bestil autodele med din smartphone

-

Tiden, hvor man skulle forbi mekanikeren eller autoværkstedet for at skaffe reservedele og nyt udstyr til bilen, er ved at være en saga blot. Danskerne shopper online som intet andet folkefærd i verden, og det kan også ses på det solide udvalg af webforhandlere, der tilbyder reservedele og autodele til glæde for bilejerne. For der er typisk både tid og penge at spare online i forhold til at købe i en fysisk butik.

At købe autoreservedele på nettet har dog tidligere krævet en masse tid, hvorfor man gjorde det i fritiden. Men i takt med at webhandel foregår fra mobiltelefonen – og bliver smartere generelt – er der nu kommet en stribe apps, der gør bilejeren i stand til at finde frem til netop den bildel, han eller hun står og mangler – når som helst.

Disse apps hedder Bildeleshop eller Mister Auto – eller du kan installere mobilapp autodoc.dk, hvor du får en velkomstbonus. Hvis du er blandt de 10.000 første abonnenter, kan du få 10 % i rabat på første køb og derefter lavere priser end på hjemmesiden. Og der er ifølge forhandlerne ikke bare penge at spare, men også et rigtig stort udvalg, hvor bilejeren kan skaffe nærmest alle tænkelige reservedele. F.eks. tilbyder Autodoc mere end en million dele til over 5.900 bilmodeller.

Apps gør køb af reservedele let som en leg

Det kan være, at man synes en million dele lyder af meget, og man ikke ved, hvordan man skal finde nålen i høstakken. Det kan også være, man er på udkig efter en hel specifik del til gearkassen eller bremsesystemet. Hvordan ved man så, om man udstyret passer? Det kan disse apps hjælpe dig med – meget hurtigt. Du oplyser bare din bilmodel, og så bliver der sørget for, at bildelene matcher.

Noget af det smarte ved disse apps er også, at man har muligheden for at registrere flere biler ad gangen. Det kan være kærestens, vennens, eller måske en bil man kunne tænke sig at købe brugt, så man kan se, hvor meget man skal bruge på reservedele for at få den til at spinde som en kat. Og husker du ikke din bilmodel, kan du bare taste din nummerplade ind i din bildeleshop eller AUTODOC APP, og så sørger appen for at indhente alle oplysningerne for dig.

God service i appen

En anden fordel ved at benytte sig af en app som Bildeleshop eller Autodoc er den gode service, der følger med. Mange apps tilbyder chat og telefonsupport i forbindelse med køb, eller bare hvis du skulle have spørgsmål til produkterne. Ud over det gemmer f.eks. autodoc.dk’s app din bestillingshistorik, så du altid og meget let kan genbestille den del, du sidst har købt. Du kan også slå 1-klik-bestilling til, så handlen går endnu hurtigere, og det er næsten for smart til at lade være.

Related Stories