Gør din Mac-computer hurtig og sikker

-

En Mac-computer er vores kæreste eje i mange henseende. At leve det digitale liv på den nemme måde er, hvad Apples computere giver sine brugere. Mange timer er blevet brugt på tastaturet foran skærmen. På samme tid er et utal af vigtige filer gemt på vores laptop, så vi kan tilgå vores arbejde og private projekter nemt og hurtigt. Mac-computeren behøver pleje, når den er blevet brugt ekstra flittigt eller blot har kørt i lang tid uden oprydning på harddisken. Har du oplevet langsommere ydeevne? Måske du har mistanke om skadelige virus eller malware på din computer?

Det vigtige er at optimere og beskytte sin laptop, så den kan blive ved med at køre problemfrit til langt ude i fremtiden. Vi har alle sammen flere mulige løsninger til at opnå det scenarie.

Det er f.eks. én mulighed at indstille macOS til at rydde op på sin laptop. Vores styresystem kan med andre ord optimere ydeevne og funktionalitet på egen hånd i Apple-produkter – vi skal blot slå det til. MacOS er brugerens nemme måde at rydde op på sin computer uden at skulle købe eller downloade eksterne programmer. Løsningen til brugeren, der vil sikre konsistent oprydning blandt filerne i papirkurven samt buffer-filer. Film, musik og andre medier er ofte de filer, der optager meget af vores plads på computeren. Vi kender alle sammen det at have tonsvis af musik og film på vores computer. Underholdning i massive filer, som vi ofte ikke anvender på ny efter én gennemspilning. MacOS flytter filerne fra din harddisk til iCloud for at spare plads. En central egenskab, der hjælper computeren med at holde en stabil ydeevne. Brugeren kan altid hente filerne igen fra skyen, når behovet opstår.

Der findes også andre løsninger til at optimere og beskytte sin laptop. Brugeren kan anskaffe sig en mere specialiseret måde at rydde op og beskytte sin mac-computer på. Mackeeper er en app til brugere af Mac-computere. At optimere ydeevnen ved grundig oprydning samt at beskytte computeren mod skadelige programmer – det er app’ens centrale evne. Mackeeper rydder op i systemfilerne, så ingen mapper og filer optager unødig plads. På samme tid beskytter app’en personlige oplysninger fra uvedkommende. Ligeledes hjælper app’en brugeren med at færdes sikkert på internettet. Det er med andre ord muligt at beskytte sin færd 100% online, så vi slipper for at blive overvåget med cookies eller andre data-programmer på nettet. Mackepper fungerer på samme tid som et normalt antivirusprogram. Et program med mange funktioner – til stor nytte for brugeren.

Vi har desværre ikke programmet som udgangspunkt på vores enhed. App’en skal tilkøbes som abonnement på månedlig basis gennem flere mulige pakkeløsninger. Vi har derfor muligheden for tre forskellige abonnementer af Mackeeper til vores laptop – alt efter behov for konsistent oprydning og sikkerhed i vores brug af computeren.

Som indehavere af en mac-computer har vi altså flere muligheder for at sikre en solid ydeevne. På den ene side kan vi meget simpelt få vores styresystem til at varetage opgaven. På den anden side har vi muligheden for at tilkøbe mere specialiserede services, hvis behovet er til det. Undersøg mulighederne i dag.

Related Stories