Anmeldelse af Audials Radio 2021

-

Audials Radio 2021 er musik, radio, podcast og meget mere.
Nu kan du både streame alt det, du vil, men samtidig også optage og gemme til senere brug. Audials Radio 2021 er nutidens medie-app til dig, der gerne vil have det hele samme sted, men samtidig have friheden til at tage det med dig, også når du skifter enhed eller er offline.

Lyt til over 100.000 radiostationer

Med Audials får du først og fremmest adgang til over 100.000 radiostationer i høj kvalitet, men derudover kan du altså også optage den musik, du afspiller fra kendte streamingtjenester som f.eks. Spotify, YouTube, Amazon musik m.m.

Appen er nem at overskue og giver dig et hurtigt overblik over senest afspillede sange, tilgængelige stationer, nyeste podcast og meget mere.

Automatisk tekst og titel

Hver gang du optager en sang en podcast eller andet, så tilføjer Audials selv titel, evt. tekst, albummets navn og meget mere.
Alt dette kan du selvfølgelig selv ændre, hvis du ønsker, men på den måde kan du hurtigt finde dine gemte ting igen.

350.000 podcast er nu frit tilgængelig

Med Audials Radio 2021 har du ikke kun ubegrænset adgang til uendelig musik, men også til podcasts.

Du kan nemt lytte, streame, gemme, abonnere og afmelde, som det passer dig. Følger du med i en bestemt podcast eller flere, så får du selvfølgelig nye episoder præsenteret, så snart du åbner din app.

Så selv om Audials Radio 2021 mest er brugt af musikelskere, så er der bestemt også masser at komme efter, hvis du er til podcasts, videoer og andet.

Se og optag online tv, serier, dokumentarer

Find alle streamingtjenester samlet ét sted. Se og optag alle dine yndlingsprogrammer nemt og bekvemt. Hvad end det er live-tv, din yndlingsfilm fra Disney plus eller den serie, du binger lige nu på Netflix.
Du kan optage, mens du ser, eller du kan hoppe rundt fra udbyder til udbyder og markere dine favoritter, som du så kan optage og gemme i høj kvalitet og se lige, når du vil.
Med Audials Radio 2021 er du ikke begrænset til et format, brug MP4, WMW eller et hvilket som helst andet format, der passer dig. Uanset hvad du vælger, får du en høj kvalitet til hver en tid.

Få en streamingtjeneste, der er skræddersyet til dig

Audials er som skræddersyet til musikelskere med utrolig mange funktioner, så du kan få musik lige præcis, som du vil have det.
Men Audials er mere end musik, det er en samlet medie-app hvor du kan få adgang til alt dit yndlingsindhold, men der er jo ingen grund til at betale for mere end du skal bruge, så derfor kan du selvfølgelig vælge det Audials, der passer dig bedst.

  • Audials app til din Android, iPhone, pc eller browser
  • Audials One til Windows
  • Audials Music til Windows
  • Audials Movie til Windows
  • Audials Radio til Windows

Uanset på hvilken enhed du vælger at bruge Audials kan du optage, streame og overføre i præcis det filformat, du ønsker.  Du finder yderligere information og gennemgang på Tunebite.co.uk.

Related Stories