Anmeldelse af antivirusapp fra Avast

-

Det er enormt vigtigt at have noget godt software, som kan beskytte ens enhed mod virus. Det tilbyder Avast, som har lavet en gratis antivirusapp, der kan forhindre de fleste trusler og skader. Læs med her få anmeldelsen af produktet.

Det er næsten altid en god idé at sikre sig, at man har styr på programmer og apps mod virus. Det gælder for mange forskellige devices lige fra telefonen til computeren. Antivirus-software kan nemlig sikre teknologien en længere levetid og en bedre hastighed.

Hvordan virker antivirusapp’en fra Avast?

Avasts antivirusapp hedder “Avast Mobile Security” og er primært designet til Android-enheder, men kan også med fordel bruges til både pc, Mac og iOS. Den fungerer altså til en række forskellige devices, og dens formål er naturligvis at holde dig virusfri. Nogle af dens funktioner er:

  • Den blokerer trusler
  • Den beskytter ekstern
  • Den beskytter fortrolige informationer
  • Den optimerer din devices ydeevne
  • Den giver indsigt i potentielle sårbarheder

Beskytter mod vira og malware

Med antivirusapp’en bliver vira og malware forhindret i at inficere din enhed, og derfor kan du føle dig tryg og beskyttet. Den foretager jævnligt scanninger for at holde øje med potentielle trusler. Fx kan den gøre dig opmærksom på skadelige apps, før du installerer dem. Det betyder, at din device bliver en del mindre sårbar overfor udefrakommende trusler.

Den er brugervenlig og funktionel

Avast scorer faktisk ganske højt i en del tests og anmeldelser. Det kan være et godt tegn, når du skal udvælge software til at beskytte dig mod virus. Noget af det, som app’en scorer højt på, er brugervenlighed. Den er nemlig nem at bruge og til at forstå. Derudover scorer den højt på beskyttelse, hvilket jo er det vigtigste kriterie for en antivirusapp.

Kan det betale sig at installere den?

Alt i alt kan det faktisk godt betale sig at prøve app’en af. Den er gratis, så du taber heller ikke store summer ved at gøre det. Avasts antivirusapp er allerede blevet installeret mere end en million gange, så den er populær blandt brugerne. Google Play giver den 4,7 stjerner, og vi tør også godt vurdere, at det er et ganske udmærket antivirus-software.

Related Stories