Kombiner sjov og spil på din PC

-

Er du reddet med på CSGO-bølgen og følger med når tv viser de store finaler eller streamer du alle kampe, store som små, på din computer?

Så kan det være du har lyst til at øge spændingen med at sætte lidt penge på hvem der vinder. Det er simpelt at komme i gang, et kræver ikke mange forberedelser og da slet ikke hvis du allerede har nogen viden om spillet og konkurrencerne.

Find en god spiludbyder

Først skal du finde en spiludbyder der tilbyder muligheden for at sætte penge på CSGO.

CSGO betting er blevet mere udbredt men husk at undersøge de forskellige online spiludbydere og deres regler for ind- og udbetaling og eventuelle gennemspilningskrav, så du undgår overraskelser når du først er i gang.

Måske spiludbyderen har en app som du kan downloade og have på telefonen hvilket gør det lettere at have overblik over dine bets, dine præmiepenge og hvor mange penge du har brugt.

Få styr på kalenderen

Næste step vil være at kigge på spilkalenderen. Hvornår er den næste CSGO-event? Er det en stor finale eller en mindre indledende runde.

Få overblik over hvilke hold der spiller og hvordan de har klaret sig tidligere. Find ud at om du vil satse større beløb på bets med lidt lavere odds eller om du vil sætte små beløb på mindre, specielle bets med mulighed for større præmie hvis du rammer hovedet på sømmet.

Beslut dig for et beløb

Betting er sjovt og spændende men også en hobby der kan koste dig mange penge hvis du ikke har helt styr på hvad du bruger og hvad du vinder igen. Hvis det skal være andet end et sort hul at kaste penge ned i er det en god ide at vide præcis hvor mange penge du er villig til, i værste fald at tabe inden du går i gang og adrenalinen suser rundt i kroppen. Det kan være fristende at sætte store penge på mange bets, men hold hovedet koldt. Det er bedre at sætte færre penge, så holder dine penge længere og du har også råd til at bette ved næste spillerunde.

Inden game night

Inden kampene skal afholdes, kan du beslutte hvor mange penge du vil bruge og placere dem i udvalgte bets hos din spiludbyder. Hav styr på dine bets og lad være med at hæve beløbet igen og igen. Lav lidt forarbejde om holdene. Hvem spiller og hvordan har de spillet i sæsonen. Selvfølgelig er intet garanteret når man sætter penge på sportskampe, men hvis du ved lidt om de forskellige hold præsentationer giver det mulighed for måske at satse lidt bedre.

Game night

Når dagen eller weekenden for finalen eller eventet med de indledende kampe er kommet, skal du naturligvis følge med i kampene og se hvordan dine bets ender. Saml nogle esportsinteresserede venner lav noget mad eller bestil det udefra og få hygget jer mens I følger med i kampene og dine bets. Betting på CSGO kan og skal være sjovt og hyggeligt.

Related Stories