Anmeldelse af Forza Horizon 4 2021

-

Forza Horizon 4 er et spil, der første gang blev udgivet d. 28. september 2018. Spillet er udviklet af Playground Games og Turn 10 Studios, og det har vundet adskillige priser, heriblandt The Game Award for bedste sports-/racerspil og BAFTA Games Award for bedste britiske spil.

Læs mere om spillet her eller læs flere guides hos Mjukvara.se.

Sådan spiller du

Forza Horizon 4 er et racerspil, der både kan spilles på Xbox One, Microsoft Windows og Project Scarlett. Du kan spille alene, eller du kan slå dig løs på banen sammen med andre og på den måde udforske det smukke og historiske England i en åben verden.

De dynamiske årstider, der skabes af det dynamiske vejrsystem, ændrer alt ved verdens bedste bilfestival, og det er ét af de aspekter, der kræver spillernes opmærksomhed. Vejene bliver pludselig glatte, og i Derwent Water vil det fryser til, så spillerne bliver nødt til at køre på is, hvis de vil nå til udvalgte områder i spilleverden.

Meget mere end bare et spil med racerbiler

Spillet har over 700 licenserede biler, som du kan vælge imellem, og du har samtidig mulighed for at købe huse, der låser op for nye genstande, biler og frynsegoder i spillet som for eksempel Horizon Promo og muligheden til at rejse lige netop derhen på kortet, som du har drømt om at besøge.

De mange forskellige valgmuligheder – der breder sig længere ud end at vælge forlygter på bilen – er det, der adskiller sig fra lignende spil med racerbiler på markedet. Det handler nemlig ikke kun om at køre hurtigst i ring, når du spiller Forza Horizon 4.

Related Stories