Gratis malwaresøgning med Spybot

-

Sikkerhedsudvikleren Safer Networking har lanceret Spybot med tilnavnet ”Search & Destroy”, et gratis antimalware-værktøj til Windows 10 og tidligere udgaver af styresystemet. Den nyeste version af Spybot indeholder en lang række spændende forbedringer.

Den større, nye funktion i denne lancering er tilføjelsen af en supplerende Start Center skærm, som giver brugere adgang til ofte anvendte funktioner. Den lover også et antal forbedringer – indbefattet Secure Boot Support – og bedre sporingspålidelighed ift. ”falske positive”.

Spybot arbejder på to niveauer: En gratis version leverer en manuel scanning og bortfjernelsesværktøj, mens betalingsudgaven samler real-time beskyttelse i form af et integreret antivirusprogram som anvender teknologien fra sikkerhedsfirmaet Bitdefender.

Den nye udgaves Start Center er designet til at forsyne brugere med let adgang til nøgleopgaver, med ét-klik taster til scanning, opdatering og immunisering af systemet via en ny skærm. Med ”Show details” føres brugere til det mere fortrolige ikon-baserede overblik.

En anden større opdatering er forbedret support til Secure Boot systemer. Den nye version lover også at håndtere mere forsigtigt de seneste funktionsopdateringer i Windows 10 (opdatering 1709 og senere). Der er også forbedret integration med Bitdefenders andre funktioner.

Der er også opgraderet servicehåndtering og et forbedret værktøj til malwaresøgning. Opdateringen bliver afrundet med adskillige korrektioner for at forbedre troværdighed. Via det følgende link kan du downloade en gratis udgave af Spybot til personligt brug – skal du bruge Spybot kommercielt skal du betale for det. På GratisProgramvara.com kan du finde andre gode og gratis sikkerhedsprogrammer.

Download Spybot

Related Stories