Decentralisere VPN får streams hos 100,000 brugere over hele verden

-

Stigende efterspørgsmål efter VPN’er:

 Mere end nu hundrede millioner mennesker i den nuværende epoke bruger VPN’er. Med verdens fremskridt inden for teknologi og handel, har man tilstrækkelige grunde til at få adgang til VPN i ens liv. Det kan bruges til at ændre ens placering, at downloade film uden risiko, eller endda til at få adgang til websteder, der er begrænset. Bortset fra at lade brugerne surfe på cyberspace, mens de skjuler deres identitet og ændre deres IP-adresse, kommer VPN med sine risici. Det indebærer specifikt risikoen for authentication og privatliv, da en almindelig VPN har en tendens til at gemme en brugers oplysninger i sin egen blokkæde.

Centraliserede og decentraliserede systemer:

Da et centraliseret system tilbyder kontrol og autoritet til en bestemt gruppe, og det er let at bruge, foretrække mange virksomheder det. Det giver nul privatliv for brugerne, overhovedet, er der en stor risiko for at miste dine data på grund af dårlig cybersikkerhed. På grund af disse grunde, bliv der indført decentraliserede systemer, hvor autoriteten ikke hører til en bestemt person eller en gruppe, og hver bidrager lige meget til det. Hver node i dette system fungerer uafhængigt og udgør ingen sårbarhed, så ingen hacker kan nedgradere systemet; derfor stoler folk mere på det.

Tachyon – Et decentraliseret VPN-system:

At tackle problemerne der er nævnt bliver en ny teknologi, Tachyon, som er produceret med hjælp af Sunny King – skaberen af PoS. Oprindeligt baseret på blokkæde-systemet er Tachyon en decentral VPN-teknologi, der tilbyder et sikkert miljø til sine brugere. Det giver sikkerhed og privatliv til sine brugere med meget pålidelig overvågning. En standard VPN gemmer dine data, som er sårbar over for enhver form for tyveri og ødelæggelse. Tachyon leverer en usædvanligt betroet tredjepart, der sikrer brugerens data. Det verificerer privatlivets fred for de forhold, der udføres. Systemet har introduceret et åbent prøveforsøg, samt planer om gradvist at tilføje flere funktioner. På grund af de innovative muligheder og funktioner, de tilbyder, bruger mere end hundrede tusinde mennesker over hele verden Tachyon i øjeblikket.

Tachyons Cryptocurrency-lancering:

Da virksomheden udviklede sig markant og mennesker over hele kloden begyndte at bruge VPN, beslutted Tachyon at lancer sin egen cryptocurrency og navngive den som Tachyon Protocol IPX. Baseret på IoT, DNS-servere og noder sørger Tachyon-protokollen for, at trafikken bevæger sig hurtigt med garanteret privatliv og sikkerhed. Offentligheden vedtager Tachyon-protokollen hurtigt og dens værdi vokser på markedet. Tachyon-protokollen har potentialet til at være blandt de bedste hundrede cryptocurrencies i den nærmeste fremtid.

V-systemer og Tachyon:

V-systemt, som også blev lavet af Sunny King, er en oprindelig blokkæde-database og decentral app-platform. Generelt er V-systemet en platform, der udvikler og strukturer blokkæder, der letter gennem skylagring. Selve målet er at skabe en økonomi i fremtiden, der er fremstillet på millioner af blokkæder. Tachyon blev også dannet på denne platform. Tachyon, der hovedsageligt er designet som en VPN-markedsplads, fremstiller det nødvendige grundlæggende for brugere over hele verden at deltager i en tydeligt decentral VPN-markedsplads.

Related Stories