Bitdefender Premium VPN

-

Bitdefender Premium VPN er en ultra hurtig VP, der beskytter og skjuler din online identitet og aktivitet fra hackere, ISP og andre nysgerrige, der kan bruge denne type information til det ene eller andet. Det gør den ved at lade dig koble dig til en af de mere end 1300 servere, som de har på tværs af verden.

Udover at beskytte og skjule din online identitet, så vil du også få adgang til forskellige ting på tværs af geografiske begrænsninger. Det vil sige et større bibliotek på den streamingtjeneste, som du betaler for, potentielt billigere rejsebillet og meget andet.

Hvis du er interesseret i at opnå en mere sikker omgang på nettet, hvor du både er anonym, beskyttet mod eventuelle angreb og får adgang på tværs af grænser, så læs meget mere om Windows, macOS, Android og iOS enheder lige her.

Ubegrænset krypteret trafik på op til 10 enheder

Med Bitdefender Premium VPN får du ubegrænset krypteret trafik, hvilket betyder, at der ikke er nogen, der kan følge med i din aktivitet på internettet. Din IP adresse bliver nemlig skjult bag tusindvis af andre IP adresser, og dermed er den umulig at finde for uvedkommende.

Komplet online beskyttelse og anonymitet

Fordi din IP adresse bliver krypteret, opnår du komplet beskyttelse og anonymitet. Det er nemlig svære at hacke sig ind på en computer, hvis du ikke kan finde dens IP adresse, og dermed er du bedre beskyttet mod forskellige angreb.

Sikker online medie streaming og downloades

Det bliver også mere sikkert at streame online eller at downloade forskellige filer. Med Bitdefender Premium VPN får du nemlig tjekket de forskellige filer igennem, inden du henter dem ned på computeren, så du er sikker på, at alt er som det skal være, og at filen ikke er farlig.

Mere end 1300 servere fordelt over hele verden

Bitdefender Premium VPN er en del af et stort netværk af beskyttelse mod virtuelle angreb, og derfor har de et helt hav af servere, som du kan koble dig på. Det er denne mængde af servere, der sikrer din anonymitet og din beskyttelse.

Du kan også vælge at bruge serverne til at finde en bedre internetforbindelse, hvis det har interesse. Måske er forbindelsen dårlig, der hvor du er, så skifter du blot til en anden, og ser om ikke den virker bedre.

Du får sidst også muligheden for at overgå de forskellige geografiske begrænsninger, der kan være over hele verden. For eksempel er det ikke alt Netflix-indhold, der er tilgængeligt i Danmark, og hvis USA har en film eller serie, som du gerne vil se, så kan du altid bare skifte til en af deres servere.

Tilgængelig for både Windows, macOS, Android og iOS enheder

Bitdefender Premium VPN er tilgængeligt for langt de fleste teknologiske enheder. Programmet understøttes af både Windows, macOS, Android og iOS enheder, men det virker ikke helt ens på de forskellige enheder. Derfor bør du altså lære programmet at kende på en enhed, der er magen til din egen.

Related Stories