Anmeldelse af VyprVPN

-

VyprVPN er et pålidelig VPN-firma, der giver dig mulighed for nemt at oprette forbindelse til en fjernserver og surfe på Internettet under en anden IP-adresse. Værktøjet tilbyder dig en stor liste over internationale servere, som du kan oprette forbindelse til, hvilket sikrer din online anonymitet ved at blokere trackere samt at beskytte dine data.

Enkel og brugbar VPN-applikation

VyprVPN kører i baggrunden, men det har også en GUI, der viser status for forbindelsen, serverens navn og din nuværende IP-adresse. Du kan også se varigheden af ​​forbindelsen, den tilgængelige VPN-protokol og status for NAT Firewall i appens hovedvindue.

Derudover genererer applikationen et søjlediagram for at indikere dataoverførselshastigheden i realtid. Programmet giver dig mulighed for at vælge den ønskede server med et par enkle klik med musen, og du kan oprette en liste over foretrukne servere.

Forbindelsessikkerhed og protokoller

VyprVPN understøtter flere protokoller med forskellige krypteringsmuligheder. Du kan vælge Chameleon, der tilbyder 256-bit-kryptering, OpenVPN (256-bit eller 16-bit-kodning), L2TP / IPsec (256-bit-kodning) og PPTP (128-bit-kodning). Hver protokol har sine egne kendetegn, for eksempel kan kamæleon maskere VPN-trafik, så forbindelsen ikke kan registreres eller blokeres.

OpenVPN kombinerer både hastighed og sikkerhed, L2TP / IPsec fokuserer på stærk kryptering, og PPTP tilbyder højere hastigheder, men på bekostning af databeskyttelse. Du kan bruge det oprindelige VyprDNS eller en tredjeparts DNS, som forventeligt skal konfigureres manuelt.

Aktivér forbindelsesmeddelelser

VyprVPN kører i systembakken og kan automatisk oprette forbindelse til en bestemt server, selv ved Windows opstart. Det beder om skrivebordsmeddelelser, når serveren er tilsluttet, eller hvis forsøget mislykkes, og det afspiller specifikke lyde for at annoncere aktivering / deaktivering af forbindelsen. Et andet plus er det faktum, at appen også er i stand til at oprette omfattende aktivitetslog filer.

Nyheder hos VyprVPN 3.0.0.9646

Den nye udgave af VyprVPN har et nyt look! At være sikker på nettet kan blive kompliceret, men det skal det ikke være at oprette forbindelse til din VPN. Det er nu lettere end nogensinde at gennemse og oprette forbindelse til VyprVPNs globale VPN-servere, tilpasse dine VPN-forbindelser og drage fordel af et åbent og sikkert internet.

Derudover gør deres nye intuitive server valg forbindelsen nem. De har også ordnet flere stabilitets- og ydelsesforbedringer. Samtidig er det muligt at vælge en ny placering uden at skulle afbryde forbindelsen manuelt. 

Bedre alternativer

Selvom VyprVPN er et godt bud på en VPN, er det stadig muligt at finde bedre alternativer. Det kræver dog bare, man kigger godt efter. Ønsker man en VPN, der er gratis, er der dog stadig et par stykker, der er bedre. Eksempelvis er SoftEther VPN, VPN Gate Client Plug-in, OpenVPN, Kerio VPN Client og UltraVPN allesammen gode alternativer. Har man dog intet problem med at få pungen op af lommen, er der også en god portion VPN’er, der er bedre: Tunngle, Hamachi, BartVPN, CyberGhost og Vpn One Click. Du kan finde anmeldelser af VPN-løsninger hos den danske anmelderportal VPNeksperten.dk. Det er altid en god idé at kigge på flere VPN’er inden, man beslutter sig.

Related Stories