Download gratis indhold fra Hulu

-

Streamingtjenesten Hulu har en feature, der gør du kan downloade gratis indhold. Eller nærmere beskrevet. Du kan optage indhold fra de fleste andre streamingtjenester, og filen downloades optagelsen automatisk til din computer.

Det vil du her få en lille, ret simpel guide til, hvordan du gør. Men først lige et par ord, om hvad Hulu i øvrigt er.

Turbo resumé om Hulu

Hulu er foruden udbyder af denne mulighed for at downloade gratis indhold også en online streaming tjeneste, hvor du kan se annonce-understøttet streaming-on-demand-videoer. Du kan streame en masse forskelligt indenfor kategorierne film, tv-shows, tegneserier, dokumentarer, musik og spil.

Hulu er rigtig populær især fordi det er den første streamingtjeneste, der hvor du kan se fulde sæsoner. Ligesom de også har en samling af sæsoner fra populære tv-kanaler og øvrige udbydere. Disse tæller både CBS Corporation, The Walt Disney Company, The CW, ABC, NBC, FOX, Lionsgate, Comedy Central, Sony Pictures, Paramount, Warner Bros, Ted og MTV.

Hulu har vundet topplacering i streamingbranchen, og har millioner af besøgende hver måned.

Tre trins guide til, hvordan du optager med Hulu

Men hvis du specifikt vil dykke ned, hvordan du downloader gratis indhold fra Hulu, så er her en lille how-to-guide med 3 enkle trin, der gør det muligt for dig at se din Hulu-optagelse, når du er offline.

Trin 1: Download, installer og start Hulu-optageren Audials Movie

Download gratis Windows-programmet “Audials Movie” og installer. Det er let at afinstallere igen, og du behøver ikke registrere dig for at få lov at downloade.

Start herefter programmet Audials, og skift til over til programmets funktion “Video Streaming” for at optage med Hulu.

Trin 2: Afspil den film du ønsker i Hulu

Nu klikker du på “Hulu” i Audials Movie. Åbn så hulu.com i din Chrome- eller Firefox-browser, og vælg den film eller episode, du vil optage. Optagelsen af ​​videostreamingen starter automatisk, når du afspiller videoen.

Sørg for, at videoen afspilles i original størrelse, så du opnår den bedst mulige kvalitet. Du kan hele tiden løbende følge med i hvor meget af din optagelse, der er gennemført via kontrolvinduet.

TRIN 3: AUDIALS FILM OPTAGER HULU AUTOMATISK

Når optagelsen af ​​din video-streaming er gennemført, overføres filen til Audials-playliste, som vises i højre side af din skærm.

Dine Hulu-optagelser kan gemmes på din Windows-computer i blandt andet video-formaterne MP4, WMV, AVI, 3GP. Audials Windows-software giver tags til filen med den film eller episode af ​​en tv-serie, du har optaget.

Nu kan du afspille videoen direkte med Audials-programmet eller du kan med drag and drop trække den ind i et andet program eller ind i Windows Explorer for at eksportere den.

Nu er du kørende i forhold, hvordan optager og downloader gratis indhold med Hulu.

Optagelse foregår nemt fra enhver video streamingtjeneste med Adials Movie

Hulu-optageren Audials Movie har fordelen at de prekonfigurerede indstillinger til optagelse og lagring af video fungerer til download fra de mest populære streamingtjenester.

Ydermere har Hulu tre forskellige streamingmetoder, som gør at du let kan optage de fleste typer af indhold.

Related Stories