Oplev mere fart med Windows 10 og Microsoft Edge

-

Måske kører du fortsat med et gammelt styresystem som Windows 7. I så fald har du muligvis opdaget, at Microsoft har lukket og slukket for systemet i 2020. Det betyder, at du ikke længere kan få opdateringer til at vedligeholde systemet. Men når en dør lukkes, åbnes en ny. Måske dette er en anledning til at få installeret Windows10 og den nye og forbedrede internetbrowser Microsoft Edge. Dette vil helt sikkert give dig mere fart og en bedre oplevelse.

Kilde: Pixabay

Windows10 og Microsoft Edge giver en ny og forbedret browser

Med Windows10 kan du vinke farvel til det gamle Internet Explorer. I stedet præsenteres du for den nye internetbrowser ved navn Microsoft Edge. Den nyeste udgave af denne browser blev introduceret sidste år og er en klart forbedret og toptunet udgave af det første Microsoft Edge.

Den nyeste udgave af Microsoft Edge bygger på Googles Open-Source Framework Chromium, og det ser bestemt ud til, at det ikke har været nogle dum idé at involvere Google i udarbejdelsen. Der er meget at se frem til med den nye browser, bl.a. er den mere brugervenlig og indeholder flere funktioner end det gamle Internet Explorer. Fremfor alt er den hurtigere.

Flere argumenterer endda for, at den er hurtigere end Google Chrome, eller  i hvert fald på samme niveau. Den øgede fart kommer til udtryk ved, at du ikke oplever nogle mærkbare forsinkelser. Det betyder altså, at du nu ikke har grund til, eller behov for, at installere andre browsere på din computer for at kunne surfe på internettet hurtigt.

Kilde: Unsplash

Høst fordelene ved en hurtigere browser og internet

En hurtigere browser og et hurtigere internet er især en fordel, hvis du holder af at spille online. Her vil din browser og internetforbindelse bedre kunne følge med, hvis du ynder at spille et spil som f.eks. det tempofyldte skydespil Counter-Strike.

I tilfælde af, at du foretrækker at dedikere din fritid til de mange online spillemaskiner og deres flotte grafik, vil en hurtigere browser også kunne gøre en forskel. Populære spillemaskiner, som den retro-inspirerede Starburst, der hjælper med til at skabe en dragende LeoVegas Casino platform med bonusser i denne portal til sådanne spil, består af grafik, som du helt sikkert vil kunne nyde fuldt ud med en hurtigere browser. Som det er muligt at se, er der altså gode grunde til at skifte til Windows10 og Microsoft Edge, hvis du holder af at spille online.

Hvis du foretrækker at bruge din browser og internettet til at tjekke sociale medier, e-mails og nyheder, er der fordele at hente. Her vil du med stor sandsynlighed kunne mærke forskel, hvis du har Windows10 og Microsofts nye browser installeret. 

Så hils Windows10 og den nyeste version af Microsoft Edge velkommen, og få  mere fart på dagligdagen og dine alsidige online aktiviteter.

Related Stories