Sådan optager du streams fra ESPN

-

Er du vild med sport? Så er det ikke sikkert, at det danske indhold er godt nok til dig. Især ikke, hvis du går meget op i de populære amerikanske sportsgrene som baseball, ishockey, amerikansk fodbold eller basketball.
Ligegyldigt om du er fan af NBA eller NFL, kan du få nogle gode råd her.

Det er nemlig muligt at optage streams fra ESPN, så du kan nyde de bedste sportsbegivenheder, selv når du er offline. Vil du gerne nyde indhold fra ESPN, når du er på farten? Så læs med herunder, hvor vi guider dig til, hvordan du kan komme i gang.

#1 Download Audials Movie

Det første, du skal gøre, er at downloade programmet Audials Movie. Dette program giver dig mulighed for at optage indhold, der bliver afspillet i din browser, og gemme det automatisk på computeren.

Det er let at opsætte programmet, og hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig, kan du let afinstallere det igen. Det er hverken nødvendigt at oprette en brugerprofil eller at registrere sig.

Det tager blot et par minutter at hente og starte programmet. Når dette er gjort, vælger du ”video streaming” i menuen til venstre – og så er du klar.
Download Audials Movie, og gå herefter videre til næste trin i guiden.

#2 Find det indhold, du vil optage på ESPN

Nu er du klar til at optage dine yndlingsudsendelse fra EPSN. Sådan gør du:

  • Vælg ESPN i Audials-programmet.
  • Åbn din foretrukne internetbrowser (helst Google Chrome eller Mozilla Firefox)
  • Gå til ESPN.com
  • Start afspilningen

Så let kan det gøres. Der er dog ét tip, du bør huske. Hvis du gerne vil kunne se indholdet i høj kvalitet efterfølgende, skal du afspille indholdet i original størrelse, mens du optager. Så får du det bedste resultat.

#3 Dine optagelser bliver gemt direkte på din computer

Når udsendelsen fra ESPN er færdig med at afspille, vil indholdet automatisk blive gemt i Audials. Du kan tilgå det i dit bibliotek, og herfra har du et par forskellige muligheder.

Først og fremmest kan du afspille det gennem dine afspilningsprogrammer på din PC. Det kan for eksempel være VLC, Windows Media Player eller Quicktime.

En anden mulighed er, at du eksporterer indholdet. Du kan for eksempel flytte det til din tablet eller mobiltelefon, så du kan se det på farten.

Hvad kan du downloade fra ESPN?

Du kan downloade alt indhold, der ligger tilgængeligt hos ESPN. Hvis du ikke vil gå glip af nattens NBA-kamp, eller hvis der er et spændende interview, du gerne vil kunne vende tilbage til, så kan du sagtens gøre det.
Du kan få adgang til alt det bedste sportsindhold fra verdens største sports tv-station – og du kan prøve det helt uden risiko.

Hvad koster det?

Audials koster cirka $25 på tilbud, men du kan faktisk prøve deres demoversion helt gratis. Audials er det klart bedste optageværktøj til streamingtjenester. Så hvis du vil prøve at optage indhold i topkvalitet, bør du uden tvivl give Audials en chance – det er gratis at prøve demoen.

Related Stories