Sådan downloader du film fra Netflix

-

Hvis ordet streamingtjeneste bliver bragt på banen, vil mange danskere nok øjeblikkeligt tænke Netflix. Netflix er en mastodont på markedet for film og tv-serier, og alle kender da også til netop Netflix. Her kan alt indhold ses, hvis du har en aktiv bruger og har internetforbindelse. Det er dog ikke altid, at der lige er mulighed for f.eks. at gå på nettet, og derfor kan det være en genial løsning at have mulighed for at downloade film og serier ned på ens egen computer.

Det kan også være, at lige netop din yndlingsfilm eller serie snart bliver udskiftet på Netflix med noget andet, og at du derfor har et brændende ønske om at kunne beholde den for evigt. En af de bedste løsninger på markedet for netop dette behov er Audials Movie. Dette program er nemt at hente, det er nemt og overskueligt at bruge, og så henter det dine favorit film og serier direkte ned på din computer i det format, som du ønsker.

Download videoer og film med Audials Movie

Med programmet Audials Movie kan du nemt downloade film og videoer fra diverse platforme, herunder Netflix, direkte ned på din computer, så du altid har dine yndlingsfilm og serier lige ved hånden. Du kan konvertere indholdet til forskellige formater, så de passer til alle dine ønskede enheder.

Når først du har installeret Audials Movie, så er det nemt og overskueligt at finde Netflix funktionen, hvorefter du hurtigt sætter gang i optagelsen af de ønskede videoer. Der er nogle få og enkle steps, som du skal følge, og så er du klar til at hente din yndlingsunderholdning ned på din computer.

Sådan gør du

  • Først downloader, installerer og åbner du app’en Audials Movie. Det er nemt at downloade programmet, og der er ingen registrering påkrævet før brug. Det hele kan også nemt afinstalleres, hvis du en dag ikke længere ønsker at have programmet liggende.
  • Først vælger du ”Video Streaming” for at komme ind i den del af programmet, hvor man optager videoer.
  • Så klikker du på Netflix ikonet for at komme ind i Netflix delen af programmet.
  • Herefter åbner du Netflix i din browser.
  • Nu starter du den video, som du ønsker at optage. Optagelsen begynder automatisk, når du starter videoen. Sørg for at videoen bliver afspillet i original størrelse for at gemme den bedst mulige kvalitet.
  • Når hele videoen er downloaded, vil filmen eller episoden kunne ses i højre side af dit Audials Movie vindue. Herfra kan du gemme videoen i flere forskellige formater herunder MP4 direkte ned på din computer. Audials Movie vil automatisk navngive filen med det oprindelige navn, så du ikke forveksler dine forskellige downloadede videoer.

En af de bedste features ved programmet Audials Movie er muligheden for at downloade videoer fra Netflix med undertekster på. En anden ting, der bør nævnes er muligheden for at igangsætte download af en hel tv-serie automatisk og direkte i app’en.

Artiklen er skrevet i samarbejde med online magasinet Whoope.no

Related Stories