e-bog anmeldelse: Få mere ud af din Mac

-

Normalt handler denne side om Microsoft Windows, men eftersom en del af vores brugere anvender Microsoft Windows på deres Mac-computer har vi valgt at medtage denne e-bog anmeldelse af en bog som hjælper med at blive bedre bekendt med styresystemet til Mac.

Denne bog er til dig der gerne vil have det fylde udbytte af din Mac, hvad enten du er nybegynder eller erfaren Mac bruger – du kan læse mere om bogen hos Libris.dk, hvor du også kan købe den.
Bogen er bygget op med en masse letforståelige vejledninger, så du kan nemt og enkelt kan lære om alle Mac’ens funktioner og smarte genveje.

Lær blandt andet om Siri, der kan gøre de ting du beder den om. Siri kan fx sende beskeder, søge på internettet, i dit fotobibliotek og finde de dokumenter du beder den om. Ydermere kan du lære alt om, backup, hvordan ICloud fungerer, om internettet, mail, kalender, musik og meget mere.

Der tages i denne bog udgangspunkt i styresystemet macOS Sierra, som er et af de nyeste styresystemer. Der er fokus på de indbyggede programmer og funktioner der findes i din Mac, så du kan forstå logikken i styresystemet og derved spare tid i hverdagen ved, at være fortrolig med alle genvejene.

Du kan hente opdateringer til Mac OS gratis på App store – som også er ét af emnerne i bogen.

Related Stories