VPN til Chrome med CyberGhost

-

CyberGhost er en VPN til Chrome, der fjerner alle de begrænsninger, som du måtte møde. Den giver dig adgang til internettet i dets fulde pragt, og så beskytter den også dit privatliv. Kort sagt udfører den det job, der forventes udført af en VPN, men den gør det ganske gratis.

Det hele foregår igennem et enkelt download og nogle få klik, og så er du i gang. Det kræver ingen konto, og det kræver ikke, at du er et teknologisk geni. Det nemt, hurtigt og gratis – bedre bliver det ikke.

Bliv klogere på CyberGhost VPN lige her, hvor du kan blive klogere på det, som den har at tilbyde.

Derfor skal du have en VPN på dine enheder

Online frihed er ikke det, som det har været. Faktisk er det ikke længere en ting. Internetbrugere skal håndtere flere og flere begrænsninger. Der er geografiske begrænsninger, politiske begrænsninger, censureringer, skole- eller arbejdsforbud, der fratager dig adgangen til websteder og tjenester.

Dog har du muligheden for at tage din frihed tilbage. Du kan nemlig gå udenom begrænsningerne med en VPN-tilføjelse til din enhed og derigennem få kontrol over dine online aktiviteter og få dit privatliv tilbage – det er nemlig ikke kun friheden, der er røget ud ad vinduet med årene.

CyberGhost Chrome VPN er ovenikøbet en gratis mulighed for, at du kan få friheden, kontrollen og privatlivet tilbage, så der er intet, der står i vejen for dig. Skjul din IP-adresse, erstat den med en ny, der leveres af vores virtuelle private netværk og forbliv anonym.

Se også mere om VPN og fordelene på ilmainenvpn.fi.

CyberGhost VPN: en god og gratis mulighed

Der er mange VPN på markedet, og der er også mange, der kræver en betaling. CyberGhost VPN er gratis, og allerede der er den favorabel for mange. Dog er det ikke den eneste grund til, at du med fordel kan vælge denne udvidelse til din Chrome.

Der er nemlig også andre gratis VPN til Chrome, men flere af disse gemmer dine data, og det gør CyberGhost VPN ikke. Alle online sporingsforsøg vil være blokerede, dine data er dine egne, og du kan nyde dit online privatliv fuldt ud.

CyberGhost har desuden et brugervenligt, enkelt og intuitivt system, så du nemt finder ud af, hvordan det fungerer. Og så er de også en af de få tjenester, der kan omgå komplekse anti-VPN-geo-blokerende algoritmer, der ofte ses i forbindelse med online streamingtjenester.

En VPN beskytter også dit privatliv, når du benytter offentlige Wi-Fi, hvilket i virkeligheden er den primære grund til, at du med fordel kan investere i en – særligt når den er gratis.

Sådan downloader du Chrome VPN

I og med CyberGhost VPN er en Chrome tilføjelse, så er den utroligt nem at downloade til din computer, og du kommer hurtigt i gang med at benytte dig af din nye VPN.

 1. Gå til Chrome Webshop
 2. Søg efter: ”CyberGhost VPN”
 3. Klik på knappen ”Føj til Chrome”
 4. Nu har du tilføjet udvidelsen CyberGhost VPN til din Chrome og du kan begynde at bruge den.

Sådan aktiverer du VPN i Chrome

En helt anden ting er, hvordan aktiverer du den. Heldigvis er det også lige til, og det tager ikke mere end nogle få sekunder.

 1. Tilføj den til din liste over Chrome-udvidelser ved at downloade den i din Chrome webshop.
 2. Klik på det nye ikon, der bliver vist i øverste højre hjørne, når du åbner Chrome.
 3. Slå CyberGhost VPN til.

Guiden er skrevet i samarbejde med produktzoom.dk.

Det tilbyder CyberGhost VPN

CyberGhost tilbyder kort sagt alt det, som andre – betalte – VPN også tilbyder. Dog adskiller den sig fra andr Chrome udvidelser, da den ikke er begrænset til kun at virke i browseren, den har en killswitch, der er 24/7 livesupport, og den understøtter flere protokoller.

Andre ydelser og funktioner inkluderer:

 • Virker i lande, der forbyder VPN – CyberGhost VPN går uden om censur.
 • Mulighed for at oprette forbindelse til 8 servere i 4 lande (USA, Tyskland, Rumænien og Holland)
 • Der er ingen datahætte; du får ubegrænset og fuldkommen online frihed
 • Du forbindes med de hurtigste servere afhængigt af din placering
 • Du kan vælge den server, du foretrækker
 • Du kan forbinde din enhed med et enkelt klik
 • Du behøver ikke at oprette en konto for at bruger Chrome VPN
 • Der føres ingen logpolitik, og samarbejder ikke med myndighederne
 • Du kan bruge CyberGhost VPN på op til 7 enheder, uanset operativsystem
 • VPN blokerer ondsindet indhold, så du undgår hacking, der stjæler dine private data

Related Stories