Avast Security til Mac

-

Det er ikke længere nok at beskytte sin Mac mod virus og malware, men man skal også kunne surfe sikkert når man er på et sårbart wi-fi-netværk, eller bevæger sig ind på en skadelig hjemmeside.


Der findes desværre rigtig mange trusler derude, men Avast har lavet et sikkerhedsprogram der egner sig godt til at beskytte din Mac, du kan læse mere om programmet her.

Sikkerhedsfunktionerne

Som sagt beskytter Avast din mac på flere måder. Programmet findes både i en premium og en gratis udgave, de sidste to nævnte funktioner kræver premium

  • Anti-malware – blokerer spyware, trojanske heste m.m. Samtidig scannes  din Mac for skjulte trusler med denne funktion, og selvfølgelig får du fuld realtids-beskyttelse

  • Web- og mailsjkjold – hjælper dig med at forhindre at du modtager eller videresender mails med skadelige vedhæftede filer, ligeledes sørger denne funktion for at stoppe farlige downloads fra web-steder

    Som en bonus funktion kan du også blive omdirigeret automatisk til det rigtige websted selvom du laver en tastefejl i adressen.

  • Scanning af Wi-Fi sikkerhed – sørger for at du er opmærksom på hvis dit wi-fi er usikkert

  • Advarsler om ubudne gæster på dit wi-fi (premium funktion)

  • Ransomwareskjold (premium funktion)

Din Mac kan godt få virus

Flere tror desværre fejlagtigt at Mac ikke kan blive ramt af virus, malware osv. Dette passer ikke. Faktisk er der en del malware osv. der er direkte målrettet mod Mac – og derfor er det nødvendigt med ekstra beskyttelse.

De allerede installerede programmer på Mac kan desværre ikke altid følge med, og scanner også kun filer som du allerede har downloadet, så du mangler den realtidsbeskyttelse og online beskyttelse som der er i Avast.

Bedste gratis virusprogram

Avast er af flere eksperter kåret som det bedste gratis antivirus program, og er kompatibelt med din Mac, og du kan selvfølgelig også få den til iOS.

Det der gør Avast så sikker er at den beskytter dig i realtid og har en lang række funktioner der er specielt designet til at holde dine enheder rene, og sikre at dine personlige oplysninger er 100 % beskyttet når du færdes online.

Installationskrav

For at kunne få Avast på din Mac skal du have en Mac med version macOS 10.11 (El Capitan) eller en senere version.

For at kunne opdatere løbende skal du selvfølgelig have internetforbindelse, og programmet kræver minimum 750 mb ledig diskplads.

Har du brug for hjælp eller support

Avast fås både til private og til erhverv, og der er en ganske udmærket support på programmet.

Har du brug for hjælp til installation, eller til din faktura og andet kan du slå op i deres forum, og læse diverse hjælpeartikler.

Men derudover har du også mulighed for at kontakte Avast via chat eller mail og få et direkte svar. Du udfylder blot onlineformularen med dit ordre ID, samt dine kontaktoplysninger og hvad dit problem drejer sig om.

Der er 30 dages fuld returret på produkterne fra Avast, denne får du ved at ringe til dem på nummeret der er angivet på deres support side.


Related Stories