Disse Windows spil skal du installere i 2018

-

Hvert år udkommer der et utal af nye spil til diverse spilkonsoller, hvor nogle af de mest kendte spil er en evig kilde til spænding og forventning hvert år.  Der er kommet en helt ny attitude til gamere efter at esport er ved at vinde indpas i flere forskellige lande, hvor en af de mest kendte hold i Danmark er Astralis, som blev verdensmester i CS, hvilket har været med til at skabe positiv pr omkring gaming.  I den forbindelse kommer der her nogle tips til, hvilke spil man skal installere og prøve af på sin pc i 2018. 

Ni ko Kuni 2

Dette japanske spil er en af de mest ventede spil i 2018 og det er ikke uden grund.  Dette adventure spil har med deres flotte gameplay muligheden for at blive et af de bedste adventure spil i 2018.

Det fokusere på historien omkring Evan Pettiwhisker Tildrum, som er konge af Ding Dong Dell og har den primære opgave at skabe et land, hvor alle kan leve lykkeligt.  Det er klart det er lettere sagt end gjort.  Evan bliver udsat for mytteri, hvorfor han bliver nødt til at team op med Roland and Tani, hvor deres opgave bliver at få bragt orden i sagerne, hvilket også er det primære mål med spillet, hvorledes Evan skal genindtage sit kongedømme.

Spillet har et finurligt gameplay med en utrolig flot grafik og et godt plot, hvorfor det helt sikkert vil være et spil, som mange gamere vil sætte pris på.  Det er også muligt at spille mod andre, hvorfor det kan være en god idé at få yderligere information på online spil. 

 

Far cry 5 

Far cry 5 har en skjult politisk agenda, hvor frihed, skydevåben og ikke mindst tro er nøgleord i Far Cry 5, hvor spillet portrættere en virkelighed og en verden der ikke kan finde ro, hvor det samfundets er tæt på at gå dystre ændringer i møde.

I spillet er man karakteren Deputy Sheriff, hvor din primære opgave er at smadre og tilintetgøre en ondskabsfuld bande, som huserer i området Hope County.  Her har borgerne i Hope County svært ved at finde ud af, om de skal støtte banden eller om de skal sætte deres forhåbninger til lovens lange arm.  Intention fra Ubisoft, som har lavet spillet er at skabe en autentisk verden med autentiske problemer, hvor alle mulige slags konflikter eksisterer under overfladen.

Far Cry 5 spillet har så mange nuancer, hvor der hele tiden bliver afprøvet nye ting, hvilket ses på våbensiden, hvor det er muligt at slippe bjørne løs imod fjenderne. Spillet er uden tvivl et af de mest ventende spil til pc i 2018. 

Mangler du en makker, så gå online

Mange spil bliver sjovere af at spille mod andre.  Hvis man sidder og føler at det bliver lidt for ensformig at dræbe monstere alene så er der heldivgis mange muligheder for at spille med og mod andre online.  Man lærer meget af at spille online, hvor ens succes udelukkende afhænger af hvor god man er til at samarbejde med andre.  Det giver et spil helt nye dimensioner og dybde, hvorfor det kan være en god ide at afprøve, hvis man sidder lidt fast i et gammelt spil.

Gør spiloplevelsen ideel med det perfekte udstyr

Ordsproget gå aldrig ned på udstyr passer i de fleste sammenhænge også i gaming-verdenen, hvor der findes tonsvis af forskellige gadgets og udstyr. Af denne grund kan det være svært at finde ud af, hvad der er mest relevant at købe i forhold til ens behov, hvorfor man kan finde inspiration på gaming udstyr anmeldelse.

Det er ikke kun til gaming  der hele tiden udvikles et utal af udstyr.  De fleste vil gerne have det bedste af det bedste, og læser side op og side ned, inden de investerer i nyt udstyr til deres smartphone eller kamera, hvilket man kan læse mere om på testsite.dk.

Related Stories