Norton Security – Download en gratis prøveversion

-

Norton Security Premium er en pålidelig og omfattende antivirusløsning til din computer med en kraftfuld antivirusteknologi, firewall og Identity Safe funktion til at beskytte din online identitet og anvendelighed på det højeste niveau eftersom du kan installere programmet på dine computere og bærbare enheder.

Du kan via dette link download en gratis prøveversion

Norton Security leverer omfattende real-time beskyttelse mod virus, orme, trojanske heste, spyware og rootkits, i det den fungerer som et filter for e-mail, programmer for chat-meddelelse og internet browsing. Norton er også i stand til at analysere din Facebook væg, som i stigende grad er blevet et værktøj for udbredelse af malware.

Takket være SONAR-teknologien kan programmets proaktive forsvarsmodul identificere enhver ukendt trussel mere præcist. Norton Security kan også blokere websites og ondsindede downloads. Antivirus-funktionen integrerer også Norton Power Eraser, et avanceret værktøj, der kan tages i brug når virusscanningen svigter, med sin klassiske scanning, som kan slette malware, der angiveligt har angrebet systemet.

Norton Security Premium indbefatter Insight modulet, som analyserer filer og kørselsprocesser, klassificerer de som er pålidelige og ekskluderer dem fra at blive scannede og optimerer således de ressourcer, der er tilgængelige for dit system.

Norton Security Premium har især opmærksomheden rettet mod andre farer på netværket og derfor tilbyder den et modul, Identity Safe, for at beskytte dine personlige oplysninger, kodeord og kreditkortdetaljer mod alle online scams.

Herudover indbefatter Norton Security et optimeringsværktøj, som er nyttigt til at forøge opstartshastighed på din computer.

https://www.youtube.com/watch?v=jn-t8wT6dX8

Related Stories