Find og download drivers til Microsoft Windows

-

Det bedste sted, at downloade en driver fra, er direkte fra hardwarefabrikanten. Før du kan opdatere en driver, er det nødvendigt for dig at finde og downloade den nyeste version. De drivers, som bliver downloaded fra fabrikanten, vil være de mest testede og opdaterede, blandt de som er til rådighed. Fabrikanten er næsten altid den oprindelige ophavsmand til enhver driver, som du finder hvor som helst – så hvorfor ikke downloade den fra kilden?

Bemærk: Hvis det ikke er muligt at downloade drivers direkte fra fabrikanten, så er der adskillige andre muligheder for download af drivers, der er tilgængelige. Følg den nedenstående fremgangsmåde for at finde og downloade drivers direkte fra hardwarefabrikantens websites:

Fastslå fabrikat og model for den særlige hardware, som du har brug for drivers til. Du har brug for denne viden, så du ved hvilket selskab, der skal kontaktes og efterfølgende hvilke specielle drivers, der skal downloades fra deres website.

Vigtigt: Hvis du prøver at finde drivers til et mærkevare computersystem (som Dell desktop, en Toshiba laptop etc.) er alt, hvad du behøver det nøjagtige modelnummer på dit komplette system.

Det er ikke nødvendigt at anføre nærmere specifikation af nogen enkelt hardwaredel på din computer, med mindre du selv har foretaget en opgradering.

Find hardwareproducentens website med support. Næsten enhver hardwareproducent i verden har en website med detaljeret information om support – indbefattet downloading af drivers, manualer, information om problemløsning m.m.

Ved hjælp af websitens navigation, eller søgemuligheder, kan du vælge den specifikke hardware, som du behøver drivers til. Vælg de drivers, som er designede til dit operativsystem. Hvis du f.eks. bruger Windows 8, så skal du vælge de drivers, der er designet til Windows 8.

Vigtigt: Du skal også vælge mellem 32-bit og 64-bit drivers. Hvis du kører en 32-bit version af Windows, skal du installere 32-bit drivers. Hvis du kører en 64-bit version af Windows, skal du installere 64-bit drivers.

Download drivers til din computer. Gem den downloadede fil på din desktop, eller på en anden fortroligt adresse.

Vigtigt: Mange drivers, som er disponible i dag, er konfigurerede til automatisk installering. Det betyder at alt, hvad du behøver at gøre, er at køre den downloadede fil og disse drivers vil blive opdaterede automatisk. Instruktionerne, som som gives på fabrikantens website, skulle fortælle dig om de drivers, som du downloader, er konfigurerede på denne måde. Hvis det er således, er der ingen grund til at fortsætte med denne fremgangsmåde.

Dékomprimer de downloadede drivers. De instruktioner, som bliver givet på driver downloadsiden på hardwarefabrikantens website, skulle kunne give detaljerede instruktioner om dekomprimering af driverne.

Related Stories