Anmeldelse af AVG Internet Security

-

AVG Internet Security er en velegnet sikkerhedsprogramgruppe, som i det store og hele udfører et godt stykke arbejde med at beskytte din PC mod faremomenter, både online og offline.

Centralt for programmet er AVGs kraftfulde antivirus-processor. En lille smule mere præcis i denne lancering og med bemærkelsesværdig reduktion af scanningstid, overvåger denne enhver fil, som får adgang til, idet den sporer og fjerner malware, før den kan forvolde nogen skade.

Programgruppen indbefatter også en firewall, som beskytter dig mod netværksangreb og overvåger kørende programmer for at sikre, at malwaren ikke kan “telefonere hjem”.

Spam filter er også bemærkelsesværdigt forbedret. Den tidligere udgave blokerede kun 55% af vores test junk e-mails.

AVG Internet Security har hævet sporingsraten til imponerende 88%. Programgruppens interface i Windows-10 stil er kun ændret lidt, men er let at bruge med de forskellige fliser, som hurtigt giver adgang til til programmets forskellige opgaver og funktioner. En valgmulighedsmenu giver dig mulighed for at gennemføre stort set enhver Internet Security Suite proces med blot et par klik og hvis du stadig er lidt forvirret, så vil en god, lokal Help fil hurtigt lede dig i den rigtige retning.

Ligesom det var tilfældet med den tidligere udgave, så fokuserer AVG Internet Security kun på potentielt farlige resultater fra søgemaskinen, hvis du installerer dens værktøjskasse, hvilket indstillingsprogrammet vil gøre, som standard (skønt hvis du vælger Custom Installation valgmuligheden, kan du ændre dette).

Heldigvis inkluderer programgruppen faktisk andre teknologier til at hjælpe med at sikre dig online. AVG’s LinkScanner modul undersøger websider før end de bliver vist på browseren og hvis noget skulle komme igennem, så vil det stadig blive undersøgt af antivirus-processoren, som vil spore og fjerne de mest farlige filer.

Lanceringen virker og føles meget som tidligere konstruktioner, men den fremviser virkelig forbedret malwaresporing og fuldstændig Windows-10 kompabilitet, så vel som den udvider med to nyttige tilføjelser for privatsfæren til programgruppen.

Hvis du har nogle fortrolige dokumenter, så giver den nye Data Safe option dig mulighed for at beskytte dem på en krypteret fil (klik Computer>Create Your Safe).

Hvis du ønsker at slette fortrolige filer og være sikker på, at de er forsvundet for stedse, uden at der er håb om gendannelse, så vil du sætte pris på Shredder. Højreklik ganske enkelt en fil, eller mappe på Explore, udvælg “Permanently shred with AVG” og efter at du har bekræftet din beslutning, vil den være slettet sikkert.

Vurdering

AVG Internet Security 2015 er ikke den mest overbevisende til opgraderinger og vil sandsynligvis ikke kunne overbevise mange nye kunder. Hvis du imidlertid allerede er tilhænger af programgruppen, så skulle dens forbedrede malwaresporing og ekstra værktøjer til privatsfære være velkomne.

Related Stories