10 ideer til virkelighedsflugt

-

Vi kender alle sammen det der med at hverdagen bliver lidt grå og lige pludselig har vi mere lyst til at være alle andre steder end der hvor vi er. Heldigvis har du her 10 ideer til pauser der lader batterierne op, løfter humøret og gør hverdagen lidt sjovere.

1. Lav noget med dine hænder. Det er dejlig befriende at give sig i kast med nye hobby-projekter hvor man bare kan lade hænderne gøre arbejdet og give den overarbejdede valnød på øverste etage et velfortjent hvil. Træ, ler og papmache er dejlige lettilgængelige.

2. Spillemaskiner er den ultimative virkelighedsflugt. Online casinoer er hemmelige portaler til hundredvis af verdener, og de fleste tilbyder utallige genrer og magiske verdener du kan besøge, så du løber aldrig tør for nye udfordringer.

3. Udforsk tv- og filmgenrer som du normalt ikke ser. Det er let at komme til at hænge fast i den samme rille, og der er bare ikke noget nyt på Netflix. Men der er faktisk tonsvis af spændende underholdning, det kræver bare at vi bevæger os ud af vores komfort zone.

4. Læs en bog. Bøger er den ultimative måde at tage på flugt fra hverdagen. Der findes et par gode film i fantasy-genren, men der findes tusindvis af gode fantasy bøger, og det samme gælder for alle andre genrer.

5. Virtual reality er en realitet. Med den seneste innovation indenfor haptic suits er det tid til at erklære at VR er ankommet, og det er kun begyndelsen. Vent til det er allemandseje.

6. Vend det indad med meditation. Nogle gange er det i virkeligheden bare virkeligheden vi trænger til at befinde os i, og det er netop formålet med mindfulness meditation. Find tilbage til at være til stede, fokuser på din vejrtrækning, og find dig til rette i virkeligheden.

7. Kom ud i naturen – flygt ud i den virkelige verden. Det passer måske ikke at der ikke findes dårligt vejr, men langt de fleste dage føles det meget værre hvis man stirrer ud i stedet for at klæde sig varmt på og hoppe ud i det. En dejlig gåtur giver både motion, og nyt mod på livet. Og ikke nok med det – det at gå en tur øger vores kreativitet med 60%.

8. Lav et improviseret kulinarisk mesterværk. Hvis du har mere end 3 kompatible ingredienser i dit køleskab, lidt krydderier og en fri fantasi, ender du måske med at opfinde en helt ny dille. Eller noget uspiseligt slask, men i det mindste har du haft det sjovt.

9. Svøm. Det gemmer sig en fantastisk verden under overfladen, med helt andre lyde og en helt anden fornemmelse af vægt. Du består af 80% vand, så det er nærmest som at komme hjem. Ikke nok med det: motion er bredt anbefalet som en måde at stresse af på, og der er intet som at hoppe i en pool og tage en svømmetur.

10. Gense din yndlingsfilm. Hvis alt andet fejler må vi ty til en gammel klassiker. Frem med popcorn, ekstra puder og telefonen på airplane mode. Nu skal der råhygges.

Related Stories