Find en integreret løsning der giver bedre styring

-

Enhver virksomhed har på et eller andet tidspunkt brug for at kunne implementere og integrere andre systemer i deres eksisterende systemer, da det oftest er for svært og omkostningsfuldt at skifte alt ud. Men det er ikke alle systemer, der fra fødslen af har lært at tale med hinanden. Derfor er der brug for et program der kan tolke mellem de to systemer. Der er dog ikke tale om at skulle integrere eller implementere noget på tværs af styresystemsplatforme, så det er blot et andet Windowsprodukt, der kan bruges på en Windows computer.

Når I som virksomhed vil udnytte jeres kapacitet kan du bruge IT Service Management eller ITSM, som man også kalder det. Provance ITSM er en Add-on for Dynamics CRM, som tilbyder Best Pratise som en del af løsningen. Og så er det endda ligemeget om det er noget I vil have liggende på egne servere eller have i skyen. Med alle de penge der bliver brugt på IT og IT systemer, så kræver det også at man får noget igen for at det skal give mening at investere i det.

Hvis der er mange af de samme rutineprægede opgaver i virksomheden kan du spare meget tid med Best Practise løsningen. Når du bruger den kan du nemlig mindske antallet af skærmvisninger og dobbeltindtastninger. Det er da arbejdsforbedringer der er til at tage og føle på. Når man minimerer antallet af kliks og automatiserer opgaver, så øges både effektiviteten og arbejdsglæden.

Med et enkelt dashboard, som kan tilpasses den enkelte, så er der mange handlinger og opgaver, som kan blive gennemført hver dag uden det store besvær. Når du så kan styre CRM og Outlook via det samme system, så er der noget ved det. På den måde kan du nemt kontakte en kunde på mail uden at skulle åbne en masse forskellige programmer. Udover Outlook er det også integreret i hele Microsoftpakken, så du kan køre funktionerne fra Provance ITSM sammen med.

Samlet set giver det en bedre produktivitet og et overblik du kan bruge til at få mere tid til dine andre gøremål end at gentage en masse handlinger. Når du sparer en masse tid, sparer du også penge og så øges dækningsbidraget, som er i alle virksomheders interesse.

Related Stories