Bitdefender Antivirus til Mac

-

Bitdefender Antivirus til Mac tilbyder højtrangerende beskyttelse med ringe systempåvirkning og med et fremragende design.

Bitdefender tilbyder ikke blot højt-scorende virus- og malwarebeskyttelse for Mac computere, men omslutter denne beskyttelse i et flotudseende, let anvendeligt interface. Udover dette har Bitdefender Antivirus til Mac minimal påvirkning af systemydelse, så du glemmer, at den kører i baggrunden.

Bitdefender antivirus til Mac anvender traditionel, signatur-baseret malwaresporing, genkendelse af adfærdsmønster og cloud-baseret dataindsamling for at spore Mac virus og adware.

Bitdefenders Autopilot funktion muliggør real-time beskyttelse ved scanning af nye og omdannede filer uden at bevirke en mærkbar belastning af systemressourcer. Bitdefender Antivirus til Mac tillader også scanninger på anfordring.

Bitdefender Antivirus til Mac kan også spore og eliminere Windows malware, så det ikke kan sprede sig fra din Apple computer til nogen PC på det lokale netværk.

Bitdefenders gratis TrafficLight browserudvidelse (bliver downloadet efter installation) tilføjer avanceret sporing af phishing til Chrome, Firefox og Safari og advarer brugere mod risikobetonede søgeresultater og fungerer, som et supplerende malwarefilter.

Download Bitdefender Antivirus til Mac

Related Stories