Optimer din brugeroplevelse

-

Når du optimerer din software, vil du øjeblikkeligt få en ny brugeroplevelse. Valget af den rigtige software kan derfor være sværd at tage, fordi vi altid stiler efter den bedste og mest troværdige software. Vil komme med de software vi tror mest på nu, og give gode råd til brugen af dem.

 

Er CMS systemer kommet for at blive?

I dag bliver flere og flere hjemmesider opsat ved brug af et CMS-system (Content Management System). CMS er et system der indeholder en mere overskuelig brugeroplevelse for brugere der skal redigere, opdatere og vedligeholde hjemmesidens indhold.

I dag benytter flere og flere virksomheder sig af dette værktøj, for at simplificerer processen for opsætning af diverse indlæg og sider. Selve systemet hjælper redaktører og skribenter med at holde de samme retningslinjer ved brug af samme skabelon. Skabelonen sikrer billedstørrelser, tekst, font mm. forbliver det samme på alle sider.

Hos wied-webdesign.dk arbejder de til hverdag med bl.a. at udvikle CMS, med henblik på at simplificerer hjemmesider for virksomheder der ikke har råd til en programmør.

Med fokus på det brugervenlige system, benytter størstedelen sig af WordPress. WordPress er et CMS-system hvor du har mulighed for at vælge imellem et hav af temaer. Temaet danner rammerne for din hjemmeside, og selv helt almindelige folk kan opsætte en hjemmeside trods de ingen erfaring har med dette.

For yderligere optimering af din hjemmeside og dets CMS-system, kan du tilføje plugins. Du kan som udgangspunkt vælge imellem allerede færdig programmerede plugins der kan hjælpe dig til at udnytte din hjemmeside til fulde.

Hvis du vælger at benytte dig af WordPress som dit dynamiske værktøj for hjemmesiden, kan frem til mange fordele. En af de største fordele ved at benytte sig af WordPress, er at det er open source, hvilket betyder du kan ændre i koden. Du har derfor mulighed for at lave om på det tema du har valgt og lave det helt anderledes og unikt.

Brugerbasen for WordPress er stor, hvilket betyder du næsten altid kan finde en som har oplevet samme problem som dig. Du vil derfor også sandsynligvis kunne finde en løsning på dit problem.

 

Er et ERP-system noget du har overvejet?

Det kan være svært at finde den rigtige løsning når du kigger efter et ERP-system der dækker over hele virksomheden. For nemmest at fremtidssikre din virksomhed, skal du fokusere på et skudsikkert ERP-system som er fleksibelt at bruge og som nemt følger udviklingen på markedet.

Mange softwareudviklere som Microsoft, har fulgt udviklingen intenst og investeret i at systemer som disse. Fremtiden kan være svært spå, så det er vigtigt du holder dine muligheder åbne for nye tiltag.

Med abakion.dk, har du mulighed for at købe en standart løsning, så du kommer godt tilbage på markedet igen. Med en standardpakke er du sikret dine programmer løbende bliver opdateret og optimeret, for at hjælpe til at fremtidssikre din forretning. Som standardløsning bruger alle kunder den samme løsning. Kun ved køb

Du har mulighed for at tilkøbe en udvidet løsning, som er specielt bygget til din virksomhed. Opgraderingen vil som udgangspunkt blive implementeret ved brug af eksternt plugin, og er bygget op omkring din virksomhed.

Du skal derfor beslutte om du kan nøjes med en standardløsning eller om du skal udvide, så dine muligheder for at fremtidssikre virksomheden bliver højnet markant. Det kan være svært at finde så et unikt produkt, som er så gennemført. Dette skyldes Abakion pilottester Microsofts programmer.

Related Stories