Gratis SSL certifikater til din hjemmeside

-

Gratis SSL certifikater til din hjemmeside

SSL er en sikkerhedsteknologi, som er et krypteret link mellem en web-server og en internetbrowser. Den sikrer, at alt overførte data forbliver fortroligt og krypteret. SSL står for Secure Socket Layer, som nu kaldes TSL (Transport Layer Security).

SSL kan være synlig for brugere, som en ikon-lås i en browsers adresselinje og den website-adresse, der starter med https://.

Her er eksempler på gratis SSL certifikater som nemme at installere og fungerer optimalt:

Let’s Encrypt

Cloud Flare

SSL For Free

CAcert Free Certificate Authority

SSL betragtes, som en af de mest udbredte sikkerhedsprotokoller på internettet på grund af stigende subskriptioner. Desuden gør de underordnede funktioner SSL til en meget tiltrækkende webfunktion indenfor sikkerhed.

SSL sikrer, at enhver ikke får fat i web-trafikken. SSL garanterer sikkerheden ved at vise et grønt kodesymbol i browseren adresselinje.

Det er ikke bekræftet, men mange uafhængige kilder rapporterer at en hjemmeside med SSL kryptering rangerer højere i organiske søgeresultater end en hjemmeside uden – i sandhed en bemærkelsesværdig fordel. Institutioner, som beskæftiger sig med finansielle transaktioner og online forretninger skal overholde reguleringer og anvende SSL på deres webshops.

Enhver mønt har en bagside. Det er også tilfældet med SSL. Der er også nogle ulemper. Men disse ulemper vil ikke være en forhindring i at anskaffe sig certifikatet.

Den primære vanskelighed ved SSL certificeringen er krypteringen og afkodningen af de overførte data. Det gør processen langsommere. Opretholdelsen af infrastrukturen er bekostelig, fordi ydelsesudbyderne skal betale for det.

Dette er ikke tilrådeligt for mindre virksomhedsindehavere. Fornyelse af certificering er også en forhindring, eftersom når brugere besøger hjemmeside, vil et popup-vindue komme til syne påmindende om fornyelsen.

Uden SSL certifikat vil hjemmeside sandsynligvis miste de besøgendes og kundernes tillid. At få SSL certifikater gratis er alt, hvad vi ønskede, eftersom de fleste mennesker ikke kunne være interesserede i at betale omkring 10.000 DKK for at få dette certifikat.

Certifikater, som bliver udstedt af ”Free Certificate Authority”, møder sædvanligvis ikke tiltro i alle browsere. Imidlertid vil internetbrowsere få en advarselsmeddelelse, som underretter de besøgende om, at certifikatet er troværdigt.

Nedenstående angiver grundene til at have SSL certifikat:

– Et SSL sikkerhedscertifikatet kan vinde dine besøgendes tillid eftersom du omgår deres datatrafik med omhu og en høj grad af sikkerhed

– Et SSL certifikat giver din hjemmeside en god placering ved Google søgninger.

Vi håber denne artikel kan hjælpe dig i gang med at finde et godt og gratis SSL-certifikat til din hjemmeside eller webshop.

Related Stories