3 tips til hjemmekontoret

-

Hvis der skal arbejdes hjemmefra, er det godt at have det helt rigtige hjemmekontor. Du har brug for det rigtige miljø, for at kunne være produktiv. Her får du 3 tips, som du skal huske, når du indretter din hjemmearbejdsplads.

 

Det grundlæggende

Selvfølgelig har du brug for alt det basale; et skrivebord, en kontorstol og de rette kontorartikler. Du bør gå efter komfort, når det gælder møbler. Hvis du har planer om at spendere mange timer på hjemmekontoret, bør du have en komfortabel stol, og eventuelt et hæve-sænke bord, så du ikke er tvunget til at sidde i den samme krumbøjede stilling i timevis. Vi lever i det 21. århundrede, så du skal selvfølgelig også have en computer, og tilhørende tilbehør. Om det skal være en laptop eller stationær, Windows eller Mac, må du afgøre alt efter dit behov. Hvis du har brug for en uden problemer, at kunne tage dit arbejde med dig, så bør du nok anskaffe en bærbar. Om det skal være Mac eller Windows, er nok mest en vanesag, så vælg det du bedst kan arbejde med.

 

Sikkerhed

Når du har anskaffet den computer der passer dig bedst, bør du tænke på din sikkerhed; et antivirus program. Uanset om det er en stationær, eller en pc til at have med på farten, så bør have et godt antivirusprogram til at sikre dig mod malware og virus. Du behøver ikke købe det dyreste program du kan finde, derimod skal du finde det program der opfylder dine behov. Der findes utallige beskyttelsesprogrammer, så det er bare om at få noget professionel rådgivning, om hvad du behøver, så du kan få det helt rigtige.

Derudover bør du have en elektronik forsikring, i tilfælde af skader eller uheld. Apropos uheld, så bør du hele tiden sørge for at lave en backup af dine filer. Du vil ærgre dig gevaldigt, hvis du har arbejdet intens på et projekt i flere timer, og det lige pludselig er væk, fordi du spiler kaffe i maskinen.

 

Smukke omgivelser

Det hele skal ikke handle om arbejde. Du bør også have nogle smukke omgivelser, selvom det ”bare” er et hjemmekontor. Lidt grønne planter og nogle flotte gardiner er en god start. Du bør også have noget lækker pynt og flot kunst til at skabe en god stemning. Hvis du sidder i et helt kedeligt, hvidt kontor, kan det godt være en meget enerverende arbejdsplads. Hvis du har helt hvide eller lyse vægge, bør du overveje nogle store, farverige malerier, som fx et abstrakt maleri. Selvfølgelig ikke så farverige at det bliver distraherende, men så der er noget smukt at kigge på, når du mangler lidt inspiration.

 

Om Mynewart

www.Mynewart.dk er et dansk online galleri, der blev grundlagt i starten af 2016. Galleriet blev grundlagt i Sønderborg af et iværksætter-par, der ønskede at alle skulle have råd til flotte billeder og malerier på væggene. Galleriet har siden sin begyndelse ekspanderet til Sverige og sælger nu også malerier og billeder til svenskernes vægge på hjemmesiden www.mynewart.se. Galleriet er i rivende udvikling, og har ligeledes planer om at åbne i Norge i slutningen af 2017. Galleriet oplever en stor vækst i antallet af kunder, hvilket skyldes galleriets klare strategi, der fra start af har været at tilbyde en bred vifte af spændende og moderne billeder til væggen til priser, hvor alle kan være med.

Related Stories