Anmeldelse af Borderlands 3

-

Computerspillet Borderlands 3 handler om våben, masser af våben, arsenaler af våben som du skal bruge til at skyde dine fjender sønder og sammen. Og det er sjovt!

Gameplay i Borderlands 3

I genren er Borderlands 3 en hybrid af et rollespil og et actionspil med et first-person shooter perspektiv. Som spiller skal du vælge en karakter og gennemføre en hovedmission. Ud fra hovedmissioner blomstrer en række sidemissioner eller quests som du kan gennemføre for at få en forbedret oplevelse af spillet.

Borderlands 3 på Steam

I bund og grund handler Borderlands 3 om at pløkke alle fjender du støder på. Når du dræber en fjende, kan du plyndre liget for våben, udstyr og penge. Du modtager også erfaringspoint eller experience for hvert drab. Du kan senere veksle experience til nye evner som gør din karakter bedre.

Historien i Borderlands 3

Borderlands 3 foregår syv år efter begivenhederne i Borderlands 2 og seks år efter “Tales from the Borderlands”. Borderlands 3 starter med fire nye Vault-jægere:

  • Amara the Siren
  • FL4K the Beastmaster
  • Moze the Gunner
  • Zane the Operative

Alle fire karaktere er en del af Liliths Crisom Raiders som nye rekrutter og deres mission er at undersøge de mærkelige begivenheder som omgærer kulten Children og the Vault. Kulten er ledet af de mystiske tvillinger Tyreen og Troy.

Rygter vil vide, at tvillingerne er i besiddelse af det forsvunde Vault-kort som kan hjælpe Crimson Raiders med at komme ombord på rumskibet Sanctuary III og rejse hinsides Pandora og ud i universet.

Denne anmeldelse er skrevet i samarbejde med Slotsbandit.dk

https://www.youtube.com/watch?v=d9Gu1PspA3Y

Related Stories