Om antivirusprogrammet Norton 360 Deluxe

-

Norton er et af de mest kendte mærker på markedet for antivirusprogrammer, og det er med god grund. Norton har udviklet softwareprodukter, heriblandt antivirusprogrammer, i mange år. De mange års erfaring betyder, at de i den grad har styr på netop dette område. Samtidig er de kompetente medarbejdere hos Norton skarpe på at følge med i IT-verdens tendens for på den måde hele tiden at være på forkant med eventuelle nye cybertrusler.

Cybertrusler og nye måder at hacke digitale enheder på udvikler sig nemlig hele tiden, og derfor gør Norton det samme. Det har resulteret i en ny version af Norton 360. Med det nye Norton 360 Deluxe abonnement bliver du beskyttet på et helt nyt niveau. Abonnementet indeholder en helgarderingsbeskyttelse, så brugeren aldrig skal være bange for at blive udsat for nogen former for cyberangreb eller virus.

Klik videre til Symantec for at downloade programmet

Norton, LifeLock og Symantec – Markedets stærkeste sikkerhedssystemer

Norton er en del af Semantec. Et multinationalt selskab, som arbejder med datasikkerhed på højeste niveau. Semantec blev grundlagt i 1982 og har i dag mere end 18.000 ansatte. Derfor kan man godt regne med, at programmerne inden for antivirus, firewalls og andre typer af sikkerhedsværktøjer er af den absolut bedste kvalitet. Derfor er Norton også en utrolig stærkt positioneret virksomhed og kendt som en de globalt førende eksperter inden for antivirus og cybersikkerhed. LifeLock er samtidig kendt som en førende virksomhed inden for beskyttelse mod identitetstyveri i USA. I dag er de to én samlet virksomhed, som tilbyder løsninger inden for alle former for cybersikkerhed. De kalder sig derfor for din allierede i kampen mod cybertrusler.

Det betyder, at hvor virksomheden før hed Norton by Semantec, hedder det i dag Norton by LifeLock. Den lille navneændring er blot et tegn på, at Norton stræber efter at være de førende eksperter inden for alle områder af datasikkerhed, og kvaliteten af deres sikkerhedssystemer bliver der stadig aldrig gået på kompromis med.

Hvad er inkluderet i Norton 360 Deluxe?

Med Norton 360 Deluxe er du helgarderet med flere lag af beskyttelse på dine digitale enheder. Det gælder både dit online privatliv, men også hele familien. Norton 360 Deluxe har samlet det hele i én enkelt løsning, så du let kan sikre alle. Når du vælger at investere i beskyttelse til dine digitale enheder hos Norton, fungerer det som et abonnement, der betales årligt. Du skal dog ikke bekymre dig at om forny dit abonnement hvert år, da det automatisk vil blive fornyet, medmindre du selv vælger at opsige abonnementet.

Med Norton 360 Deluxe får du en bred vifte af beskyttende elementer. Abonnementet kan installeres på både PC og Mac-computere samt smartphones og tablets med Windows, Android og iOS systemer. Med en Norton 360 Deluxe pakker får du:

  • Realtidsbeskyttelse mod trusler
  • Secure VPN
  • SafeCam
  • Cloudbackup
  • Password Manager
  • Forældrebeskyttelse
  • Livesupport
  • Endnu flere beskyttende antivirusfunktioner.

Realtidsbeskyttelse mod trusler

Med avancerede realtids antivirusfunktioner som Adfærdsbeskyttelse (SONAR), Virus Protection Promise og Intrusion Prevention Systems (IPS) er din digitale enhed både beskyttet mod eksisterende og fremtidige online trusler. Samtidig hjælper programmerne med at beskytte både dine personlige og økonomiske oplysninger, når du er online.

Secure VPN

Med Norton 360 Deluxe kan du surfe helt anonymt på nettet og meget mere sikkert med deres sikre VPN (Virtual Private Network) uden logføring af dine online aktiviteter. Når dine private oplysninger er beskyttet med Norton Secure VPN, er det med samme lag af kryptering, som bruges i banker. Så er du sikker på optimal sikring mod, at nogen stjæler eksempelvis dine kontooplysninger.

SafeCam

Med adgang til SafeCam får du en advarsel, så snart nogle har forsøgt at få adgang til dit webcam. Desuden får du hjælp til at blokere alle ikke-godkendte adgange til kameraet.

Cloudbackup

Når det kommer til elektronik, kan vi aldrig være 100% sikre på, at det gør, som vi vil. Du kan for eksempel risikere, at der sker en harddiskfejl, og det kan forårsage et tab af vigtigt data. Derfor kan du med Norton 360 Deluxe opbevare op til 50 GB af dine filer og dokumenter i skyen ved hjælp af Norton Cloudbackup.

Password Manager

Har du også svært ved at finde på sikre kodeord og samtidig huske dem alle? Så kan Norton 360 Deluxe også hjælpe dig. Med Password Manager værktøjet får du adgang til nem generering, opbevaring og administration af alle dine adgangskoder samt andre legitimationsoplysninger og kreditkortoplysninger. Alt sammen online for din sikkerhed og nemhed. 

Forældrestyring

Med Norton 360 Deluxe har du også mulighed for at administrere dine børns aktiviteter online. Det kan både være på deres computere, iPads og smartphones. På den måde kan du hjælpe dine børn med at udforske den digitale verden på en sjov og meget mere sikker måde.

Livesupport

Som kunde hos Norton har du altid adgang til professionel og kompetent support. Er du i tvivl om, hvorvidt du har installeret dit Norton program korrekt, eller om du måske har fået en virus, kan du altid tage kontakt til Nortons support system, der sidder klar til at hjælpe dig sikkert videre.

Norton 360 Standard, Deluxe eller Premium?

Et abonnement med Norton 360 kommer i tre forskellige variationer: Standard, Deluxe og Premium. Uanset hvilket af de tre abonnementer du vælger at investere i, er du sikker på at få en antiviruspakke, som dækker dig hele vejen rundt. Forskellen på de tre pakker ligger dog ikke kun i prisen. For eksempel får du kun forældrestyring med, hvis du abonnerer på Norton 360 Deluxe eller Premium. Dertil kommer, at Standard kun kan installeres og beskytte én enhed, mens Deluxe kan installeres på fem enheder, og Premium kan bruges på op til hele 10 enheder. Desuden får du mere plads på din Cloudbackup, afhængig af din pakke.

I Norton 360 Standard pakken får du 10 GB plads, mens Deluxe kommer med 50 GB, og Premium giver dig 75 GB lagerplads i skyen. Det er derfor en god idé at tilrettelægge sit behov for de forskellige funktioner og tage udgangspunkt i disse behov, når du skal vælge din Norton 360 pakke.

Nortons tilfredshedsgaranti

Norton er verdenskendt for at sælge nogle af de bedste antivirusprogrammer på markedet. Norton har så meget tiltro til deres eget system, at de har skabt deres Virus Protection Promise. Det betyder, at får du en virus på din digitale enhed, som Norton eksperterne ikke kan fjerne igen, så får du de penge tilbage, som du har betalt for dit antivirusprogram.

Related Stories