Bitdefender til Microsoft Windows

-

Bitdefenders antivirusprodukter tilbyder særdeles god malwarebeskyttelse, ringe indvirkning på systemydelse og en mængde nyttigt tilbehør. Til Windows 10 er Bitdefender et antivirusprogram som tilfører en lang række sikkerhedsfunktioner.

Med alt fra filkryptering og ransomware beskyttelse til game mode og en styrket browser, har Bitdefenders antivirusprodukter nogle af de mest dybtgående forsvarssystemer i industrien. Hvert af disse har også særdeles god malware beskyttelse og svag systempåvirkning og den nyligt opdaterede Autopilot hjælper dig med at navigere gennem det hele samtidig med, at den yder nyttig rådgivning.

Antivirus Plus er det fine sted i Bitdefender serien, med funktioner, der for det meste er uopnåelige blandt konkurrerende produkter med sammenlignelige priser, indbefattende en forstærket browser, en passwordstyrer og en filsletter. Antivirus Plus blokerer også systemfiler mod at blive at blive ændrede og kopierer hurtigt udsatte filer, hvis den sporer et ransomware angreb.

Alle betalte Bitdefender antivirusprodukter fremkommer med en VPN-klient, men service er begrænset til 200MB pr. dag, med mindre du betaler $40 om året for ubegrænset service. Vi anbefaler, at du prøver TunnelBear VPN i stedet for Bitdefenders indbyggede – du kan downloade VPN-tjenester via følgende link:

Du kan downloade en test-version af Bitdefenders antivirusprodukter via følgende link – det er 30-dages gratis prøveversion.

Antivirus beskyttelse

Bitdefenders malwarebeskyttelse er tredobbelt. En filscanningsteknologi sammenligner mistænkelig kode for kendte malwaresignaturer, mens en heuristisk monitor iagttager filadfærd og undersøger kode. Alt nyt og mistænkeligt går op til selskabets servere for analyse og resulterende signaturer bliver sendt ud adskillige gange dagligt til dets 500 millioner brugere.

Brugers browserhistorik og andre nyligt forekommende aktiviteter bliver samlet med mistænkelige filer, men du kan fravælge denne datasamling, samtidig med at du stadig modtager opdateringer af malware-signatur.

Du kan afbryde Bitdefenders sikkerhedsmoduler enkeltvis, selv om det sædvanligvis er bedre blot  at lade softwarens Autopilot funktion styre tingene. Der er Game, Movie og Work modes til automatisk at deaktivere scanninger, eller meddelelser.

Safe Files beskytter dine private dokumenter mod malware, som prøver på at ændre dem og Bitdefenders ransomware beskyttelse sikkerhedskopierer nu automatisk målrettede filer ved første tegn på ransomware adfærd.

Sikkerheds- og privatsfærefunktioner

Alle betalte Bitdefender produkter fremkommer med et rundhåndet sæt af ekstrafunktioner, indbefattet anti-phishing beskyttelse, multiniveau ransomware-værn og den nye VPN-klient, som bliver leveret af Hotspot Shield. Du får 200MB VPN-data gratis dagligt.

Der er også passwordstyreren, som arbejder med firmaets Wallet browser-udvidelse til Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome. Den Safepay-styrkede browser opretter HTTPS forbindelser, har et én-skærms keyboard og blokerer add-ons og screenshots. Sidst, men ikke mindst, er der en sårbarhedsscanner, som kontrollerer dit system for svagheder og manglende softwareopdateringer og en Wi-Fi netværksscanner, der undersøger dit hjemmenetværk for svag kryptering og svage passwords.

Bitdefenders antivirusprodukter installerer ikke add-on programmer for browsersikkerhed. Webbeskyttelsen er indbyggede i antivirusprogrammerne og forbliver i baggrunden, indtil der er en trussel. Du kan fortsætte og downloade de gratis Traffic Light udvidelser til Chrome, Firefox og Safari for at rubricere søgeresultater, men Traffic Lights andre beskyttelser vil være overflødige.

Bitdefenders Autopilot har styret al denne aktivitet i adskillige år. I 2019-udgaverne træder Autopilot ud fra baggrunden og rådgiver brugeren, når han, eller hun har brug for at tage ekstra skridt for at beskytte systemsikkerhed, så som ved at aktivere den indbyggede passwordstyrer.

Konklusionen

Bitdefenders 2019 tilbyder mere, eller mindre alt, hvad du behøver for at beskytte dine computere, indbefattet beskyttelse mod ransomware og alle former for onlinetrusler, plus filsletning og kryptering, forældrekontroller og en forskelligartethed af måder til at forøge hastigheden på din PC. Ingen af dens aktiviteter nedsatte din computers hastighed bemærkelsesværdigt.

Se her en videoanmeldelse af Bitdefender:

Related Stories