Frie Funktionærer tilbyder kursus i Windows

-

I disse moderne tider, er det vigtigere end nogensinde at kunne arbejde med en computer, især hvis man arbejder på en bestemt arbejdsplads, for eksempel et kontor. Der er kun udsigt til, at det i fremtiden bliver endnu vigtigere at være ferm til teknologi, så hvis man føler, at man ikke lige har den tekniske kunnen, kan det betale sig at rette op på det. Til det kan man tage et kursus, hvor man for en lille sum penge over en lille tidsperiode kan lære alt det, man vil få brug for, til at benytte computeres styresystem. Så handler det bare om at finde et sted, hvor det er let at få kurset, og til det er a-kassen Frie Funktionærer et fremragende valg.

 

Snyd ikke din fremtidige karriere

 

Det kan måske forekomme underligt, at kendskabet til et bestemt styresystem – Windows – er så vigtigt for ens chancer for at få et kontorjob, og for at klare sig godt i det. Det er nok nemmere at forstå, når man kigger på, hvor udbredt dette system er i danske virksomheder. Der er ikke andre valg der er så populære som Windows, da det brillerer i at designe styresystemer, der både er effektive og forholdsvist nemme at bruge. Det kræver dog stadig, at man først lærer at bruge det, og det er derfor, mange arbejdsgivere kigger efter om man har færdigheder på dette område, før de hyrer én. Så behøver de nemlig ikke at bruge tid og penge på, at sætte en anden ansat til at oplære én. Det er gode nyder for den ledige, der undrer sig over, at det ikke er lykkes dem at få et kontorarbejde, selvom de har søgt mange steder. Så forstår de problemet, og kan afhjælpe det ved at tage et kursus. Man skal heller ikke tøve, selvom at det som oftest koster en sum penge. Den langsigtede konsekvens af, at man nemmere kan få et godt kontorjob og hurtigt vil finde sig til rette på det, vil mere end opveje den økonomiske investering, man foretager sig.

Brug din a-kasse til at skaffe et kursus

 

Når man nu forhåbentlig er blevet overbevist om, at man skal tage et Windows-kursus, skal man selvfølgelig finde et godt et. Her er det en god idé, at bruge de ressourcer, man har til rådighed. Hvis man er medlem af en a-kasse, kan man kigger på, om de har en sådan mulighed tilknyttet, hvilket mange af dem har. Tag nu Frie Funktionærer, en tværfaglig fagforening der både er billig og har mange fordele, blandt andet løbende kurser. For kun 69 kr. om måneden får man både adgang til en a-kasse, juridisk hjælp, samt medlemstilbud. Kig rundt på deres kursuskalender, så finder du helt noget, der vil forbedre dit cv og give dig flere kompetencer – for eksempel et Windows-kursus. Frie Funktionærer har også det opstartstilbud, at man får de første 2 måneder gratis, så der er tid til at fortryde, hvis ikke man passer ind. Men man skulle alligevel overveje det, da det er den nemmeste måde at finde et kursus i Windows på.

 

Læs om Frie Funktionærer

Related Stories