Windows er lidt som et køkken

-

Windows bliver udgivet i sine standard udgaver, som de fleste er godt tilfredse med. Efter lidt brug begynder de fleste brugere dog at interessere sig for de mange tilpasningsmuligheder, der findes i Windows.

 

GodMode

F.eks. findes GodMode, som oprindeligt blev udviklet af og for udviklere. Du kan forsøge dig med GodMode ved at omdøbe en mappe til: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Det giver dig adgang til en lang og spændende række indstilllingsvæjltøjer.

Funktionen anbefales ikke i Windows Vista da det kan gøre systemet ustabilt.

 

Kontrol af brugerkonti

Hvis du er Windows 8, 7 eller Vista-bruger, så kender du sikkert alt for godt til, at du skal godkende en masse ting. F.eks. inden der downloades programmer, eller de startes op.

Du kan slå den funktion fra ved at bevæge dig ind i Kontrolpanelet og derfra ind i Brugerkonti, hvor du vælger at Redigere indstillingerne for Kontrol af brugerkonti.

 

Standard eller speciallavet køkken

På samme måde kan du bestille et nyt køkken fra IKEA eller https://rotpunkt.dk. De fleste vil være glade for et standardkøkken, som både IKEA og Rotpunkt leverer, men efter lidt tid vil de fleste føle, at det bliver en smule kedeligt, ærgeligt at naboen har det samme eller savne specifikke funktioner ift. din families ønsker, ellers jeres hus indretning.

Derfor kan du hos Rotpunkt gå i GodMode og pille og justere ved alle indstillinger for dit køkken med andre ord få køkkeninspiration. Dette skulle gerne give dig et køkken, der passer perfekt ind i din familie hverdag, samtidig med designet er smukt og unikt og altså ikke ligner naboens på en prik.

Når alt kommer til alt, så handler specialfunktioner i Windows og specialdesignede køkkener om temperament og pengepung. De ekstra funktioner koster ikke noget i Windows, men det tager tid, at sætte sig ind i. Et specialdesignet køkken tager både lidt ekstra tid og lidt ekstra penge.

Så skal det være let og hurtigt, eller specielt og elegant? -Det er op til dig.

Related Stories