5 studiejobs, hvor du har brug for Windows

-

Er du typen der gerne vil have det nyeste nye lige når det kommer frem, så gælder det om at få et studiejob hurtigst muligt og gerne et, der er godt betalt. Men du behøver ikke nødvendigvis arbejde hårdt for at blive godt betalt. Hvad nu hvis du kunne få et studiejob, hvor du bare skal sidde foran en computer og arbejde? Det er ofte nogle af de simple jobs foran en computer giver gode penge.

Her er nogle forslag til hvilke jobs du kan varetage via en computer:

  1. Som telemarketing medarbejder, også kaldet phoner, sidder du sammen med en masse andre unge mennesker foran en computer og ringer ud. Det giver ikke en specielt høj løn, med mindre du laver et salg, hvor de fleste firmaer tilbyder en bonusordning.
  2. Hvis du hellere bare vil sidde derhjemme og besvare nogle simple spørgsmål, så kan du gennemføre nogle spørgeskemaundersøgelser online og tjene et beløb pr. besvarelse.
  3. Nogle virksomheder søger også medarbejdere til at skrive for dem. Her har du mulighed for at øve dine færdigheder, enten som tekstforfatter eller journaliststuderende.
  4. Medarbejder i en computerbutik. Her er det meget vigtigt at have bare en lille smule viden om computere og Windows. Du skal i hvert fald helst vide mere end kunderne. Jo mere du ved, desto mere sælger du også og hvis det er en af de ordninger der er provisionsbaseret, så er det jo en god deal!
  5. Hvis du kan klare noget mere monotont tastearbejde, så findes der virksomheder, der skal have indtastet en masse varenumre, fakturaer eller lignende.

Der er flere og flere studerende der har behov for et studiejob, da SU’en ikke strækker til deres forbrug. Nogle vælger endda at have to jobs, for at kunne få det til at løbe rundt. Det vigtigste er dog at gå efter et studierelevant job, så man øger sine chancer for at blive ansat i branchen efterfølgende, gerne hos det firma, man har studiejob hos.

Særligt programmører, dataloger og andre IT studerende har let ved at få job, hvor andre studerende, der ikke arbejder med IT til hverdag har sværere ved det. Derfor er det klart en fordel at uddanne sig indenfor IT branchen eller i det mindste have et minimalt kendskab til IT og software.

Related Stories