Gratis alternativ til Microsoft Office

-

LibreOffice har for længe siden bevæget sig fremad fra at være en udløber af OpenOffice projektet. Det er nu det direkte alternativ til Microsoft Office, dragende fordel af regelmæssig udvikling, opdateringer og konstant tweaking for at holde det opdateret, stabilt og sikkert.

Mens LibreOffice mangler den fikse præsentation hos rivalen Windows’ gratis KingSoft Office Suite Free og dens Office-inspirerede farvebåndsinterface, har den den større fordel, at kunne tilbyde et fuldstændigt sæt office-applikationer, indbefattet database, tegnepakke og matematisk værktøj på toppen af den nødvendige ordprocessor, regneark og præsentationsværktøj, som forefindes i de fleste gratis officeprogram-grupper.

 

Selv om det ganske afgjort er lettere at navigere end før takket være en bedre placering af værktøjer og visuelle previews af typografiformer direkte fra hovedværktøjslinjen, ser LibreOffice stadig lidt forældet ud, til trods for de opfriskende ikonsæt. LibreOffice er imidlertid stadigvæk en kraftfuld programgruppe, som formår at imødekomme de fleste folks behov, idet den gør nulomkostningen til et alternativ til Office – et værdifuldt værktøj at have i dit arsenal.

 

En stadig forbedret support til tredjeparts filtyper (indbefattet både nye og klassiske Office formater) betyder, at du ikke afskærer dig fra industristandarter, mens platformsuafhængig support bevirker, at du kan køre LibreOffice på både Windows, Mac og Linux uden at skulle genoptræne dig til en ny arbejdsmåde hver gang.

 

Bliv ikke forstyrret af det forældede brugerinterface – LibreOffice er et kraftfuldt værktøj, som indbefatter den kernefunktionalitet, som de fleste folk nogensinde vil få brug for – eftersom LibreOffice er gratis at downloade, installere og benytte sender vi det vores varmeste anbefalinger. Du kan downloade LibreOffice gratis via dette link og du kan via Moneynet.dk gratis downloade praktiske regneark i Excel til brug i officepakken.

Related Stories