Sådan downloader du musik fra Spotify

-

Du kan efterhånden ikke gå uden for en dør i en af Danmarks større byer uden at se folk over det hele med hovedtelefoner på hovedet eller mindre headsets i ørene.

Musik, lydbøger og podcast er blevet en del af rigtig mange danskeres hverdag og dagligdag. Især når vi er på farten elsker vi at lukke omverdenen ude og udelukkende koncentrere os om os selv og det vi lytter til. En af de allerstørste spillere på dette markedet er utvivlsomt Spotify, der de seneste år har være mange danskeres foretrukne valg, når der skal streames musik. Det meste af det bliver streamet direkte i app’en og høres direkte via Spotifys online platform.

Det er dog ikke alle steder, hvor man har mulighed for at have direkte internetforbindelse, og derfor kan det være en stor fordel at have mulighed for at hente musik osv. ned som filer, så du også kan lytte til dine yndlingssange og udsendelser på flyveturen og i udlandet, hvor internetadgangen ofte er begrænset.

Download musik med Audials Music

En af de nemmeste måder at downloade musik fra Spotify til MP3 filer er via Windows 10 app’en Audials Music. Når du har downloadet og åbnet denne app, så er der nogle enkelte steps, som du skal følge for nemt og hurtigt at hente din yndlingsmusik direkte ned på din computer.

Sådan gør du

  • Først downloader, installerer og åbner du Audials Music.
  • Du behøver ikke at registrere dig som ny bruger, og det er nemt at afinstallere app’en igen.
  • Klik på ”music streaming” for at komme til musik funktionen.
  • Nu klikker du på Spotify logoet for at vise, at du vil downloade musik fra Spotify. Så vælger du kvalitet og hastighed for optagelsen.
  • Så åbner du Spotify og afspiller den musik, som du vil downloade.
  • Dine afspillede sange vil nu automatisk blive gemt som MP3 filer på din computer i højeste lydkvalitet. De vil blive navngivet som de er i Spotify, så du nemt kan få et overblik over dine downloadede sange.

Denne måde at bruge Audials Music app’en til at downloade musik fra Spotify er en af to måder at gøre det på.

Hent en hel playliste af gangen

Der er altså også en anden måde at hente musik ned på din computer på ved hjælp af Audials Music. Hvis du har åbnet din Spotify side om side med musikdelen på Audials Music, kan du trække din playliste eller et album fra Spotify over i Audials. En download knap vil komme til syne, og du klikker på den.

Nu vil et usynligt vindue blive åbnet og de valgte sange vil blive afspillet, men uden at du hører dem. Audials Music vil nu optage de afspillede sange, der kører i baggrunden og konvertere dem til en MP3 fil på din computer. Det er en måde at optage sangene på, men fordi du ikke hører sangene selv, så vil det virke som om, at programmet bare downloader dem ned på din computer.

Related Stories