Sådan fjerner og undgår du spam mails med MailCleaner

-

At spamme” er den handling, der udgøres af fremsendelse af uopfordret meddelelse via elektroniske meddelelsessystemer. Uopfordrede, eller uønskede mails forbruger ikke kun din fælles e-mail-indbakke, men kan også på en negativ måde påvirke ansattes produktivitet. Spam. På nogle måder er det den elektroniske ækvivalent til junk mail og junk telefonopkald. Spam er ikke blot en uopfordret og irriterende plage, det er også et udbredt problem, som bebyrder og overvælder internettets e-mail system.

Denne artikler fokuserer på gratisprogrammet MailCleaner som du kan installere på din computer og sikre din e-mailklient.

Spam dækker tilnærmelsesvis 80 procent af den verdensomspændende e-mail mængde. Mange leverandører af internet service bortfiltrerer spam, så den aldrig når din PC. Men for at gennemføre beskyttelse mod spam, er du nødt til at installere sikkerhedssoftware, så som AVG Ultimate eller Avast Premium Security for at afskærme, spore og blokere spam og for at eliminere virus og spyware, som måske allerede er tilstede på din PC.

Anti-spam software forhindrer spam

Når anti-spam software éngang er installeret på dine mailservers, vil den blokere spam e-mails baseret på flere kriterier, så som afsenderens e-mailadresse, emneområde, selve substansen i teksten og den type vedhæftninger, som ledsager mails. Mange former for anti-spam software anvender en liste over vanlige spamafsendere – kendt som spammers – og sortlister dem.

Hvorledes spam mails skader

Spam har udviklet sig til en aggressiv trussel, præget af sofistikerede angreb og hurtigt udviklede teknikker. Det er ikke kun tilfældig elektronisk junk mail mere og den lægger en bekostelig byrde på dine firmaressourcer.

På andre måder er spam værre end junk mail, eller junk telefonopkald. Selv om nogen spam ganske enkelt er uønsket, men lovlig reklamering, så er meget af den værre. Den kan indbefatte alt fra scam tilbud til ondsindet kode – alt rettet mod at hærge dit finansielle velbefindende, eller hærge din computer. Her er nogle af de mest aktuelle og gængse spamtrusler.

Spam indeholder nu malware, med hackers, som sender snedigt forklædte e-mails til dit firma. Hvis der én gang klikkes af en ansat, inficerer den dit computersystem (virus) og stjæler dine private data (phishing). Malwaren kan også udbredes på tværs af hele computernetværket og ud over det, indbefattende dine klienter og sælgere. Selve den kendsgerning, at dine ansatte skal standse op og undersøge hvert enkelt link og vedhæftninger ophober timer af mistet produktivitet. Lejlighedsvis er spam så overbevisende, at kun en ekspert ville kunne være i stand til visuelt at identificere den.

Ansatte er sandsynligvis også mere tilbøjelige til at gå glip af en vigtig e-mail, enten ved ikke at se den ankomme lige på samme tidspunkt, som et spamangreb, eller ved at blive overvældet af det blot bare antal af e-mails.

Hvorledes MailCleaner faktisk fungerer

Blokerer trusler: Spamfiltrets formål er at blokere spam mod nogensinde at nå dine ansattes skærme. Truslen bliver automatisk identificeret og enten holdt i forvaring, eller øjeblikkeligt slettet. Dette er den bedste måde til at undgå aktivering af spam malware, eftersom det er så let at klikke gennem links i en e-mail, som synes at være autentisk og vigtig. Virkningen af dette ene spamklik vil kunne være øjeblikkelig, eller vil kunne ligge skjult i månedsvis. Fjernelsen af e-mailen før den bliver en risiko er et meget bedre valg.

Filter legitimerer e-mails: Reel post er nødt til at kunne holde stand og undgå ødelæggelsen. Anti-spam filtrering har avancerede evner til genkendelse, som kun blokerer spam og tillader reel post at havne sikkert i postkasserne.

Filtrering er nået langt i de senere år, med komplekse algoritmer, som identificerer og indfanger spam, før den bliver en risiko for dit firma. Reel e-mail kan nu passere sikkert igennem uden det klassiske varselsråb ”kontrollér spammappe” og virksomheder kan nu arbejde med større produktivitet end nogensinde før. Du har brug for e-mail, men du har afgjort ikke brug for spam, eller det kaos, som den bringer til din virksomhed.

Men Anti-spam drejer sig ikke kun om at undgå spam mail

Overarbejds-spamming har udviklet sig og handler ikke længere kun om irriterende e-mails, som hæmmer din virksomheds vækst. Nu udgør spam mail sikkerhedstrusler for virksomheder. Med andre ord e-mail er blevet ”porte”, eller ”indtrængningspunkter” for malware for at inficere virksomhedsnetværk. For at stoppe dette i at ske, forhindrer anti-spam software også e-mail-båren malware i at inficere virksomheder ved at kontrollere hver eneste ene e-mail, som passerer gennem netværket. Ganske enkelt, så leverer disse sikkerhedsværktøjer e-mail-sikkerhed ved overvågning af dine e-mailservers.

For at undgå spam i din indbakke anbefaler vi dig, at installere og anvende AVG Ultimate på din personlige og på din virksomhedscomputer.

Related Stories