Avast Free Antivirus til Window 10

-

Du behøver ikke nødvendigvis investere i et betalt antivirusprogram til Windows 10. Du kan med fordel prøve Avast Free Antivirus først og se om det lever op til dine forventninger. Det er gratis at installere, dog skal du være opmærksom på at det kan vise nogle reklamer for tid til anden.

Avast Free Antivirus er en gratisudgave af det kommercielle antivirusprogram Avast Antivirus Pro. I sagens natur indeholder Avast Free Antivirus ikke de samme avancerede funktioner som sin storebror, men det har faktisk en del interessante sikkerhedsfunktioner som kan være tilstrækkelige for computerbrugere som ikke downloader filer fra internettet eller bevæger sig i det mere skumle dele af internettet.

For det første, så er Avast Free Antivirus nemt at installere. Installationsprogrammet håndterer alt for dig, men giver dig mulighed for at fravælge eventuelle komponenter som du ikke ønsker. Som udgangspunkt er Avast Free Antivirus på dansk, men du kan ændre det til et andet sprog i løbet af installationen.

Se alle softwareprogrammerne i Avast-serien hos Avast-Antivirus.dk.

De sikkerhedsfunktioner som du kraftigt bør overveje at installere sammen med Avast Free Antivirus, er følgende:

Browser-beskyttelse: som hjælper med at sikre din browser imod angreb og misbrug fra falske sider. På nuværende tidspunkt understøtter Avast Free Antivirus: Google Chrome og Mozilla Firefox.

Software Updater: en smart funktion som hjælper dig med at holde programmer og apps på din computer opdaterede. Det er en væsentlig sikkerhedsfunktion eftersom hackere og ondsindede programmer kan udnytte forældede apps til at få adgang til din computer.

SecureLine VPN: er en VPN-forbindelse som hjælper med at kryptere din datatrafik, imens du er online på internettet. Det beskytter imod især spyware og online reklamer i din browser. Kræver dog tilkøb ved længerevarende brug.

GrimeFighter: er et slags system til at vedligeholde og rydde op på din computer.

Rescue Disk: hjælper dig med at oprette en hjælpedisk som du kan bruge i det nødstilfælde, at din computer ikke vil starte Windows 10 eller særlig farlig malware har overtaget systemet og du har behov for en bagdør til at skabe adgang til f.eks. en computer tekniker.

Der er selvfølgelig de traditionelle antivirusværktøjer til at holde din computer fri for virus og malware. Det er motoren i Avast Free Antivirus og programmets vigtigste funktion.

Vi synes, at Avast Free Antivirus er et fint alternativ til computerbrugeren som ikke anvender sin computer til meget andet end arbejde og begrænset interaktion på internettet i.e. ikke download af filer, netbank og online transaktioner.

Du kan downloade Avast Free Antivirus via linket – hvis du ønsker at prøve en testudgave af storebroderen, Avast Premium Security, så kan du downloade og prøve det gratis i 30 dage.

Related Stories