Smarte ”life-hacks” til Windows 10, som kan gøre hverdagen lettere

-

Du kan gøre livet ved computeren meget lettere og mere underholdende, hvis du kender nogle gode tricks og genveje.
Disse tricks er ofte en del af styresystemet, og igennem denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan gøre din hverdag med Windows 10 langt lettere. Du vil også kunne læse mere om, hvorfor Windows 10 er genialt til spil på nettet.

Her er 3 smarte life-hacks, som kan gøre din tid ved computeren lettere:

1)    Flere bolde i luften
Har du ofte flere programmer kørende samtidig? Med dette styresystem behøver du ikke minimere dem og fordele dem på skærmpladsen manuelt.
Lad os sige, at du er ved at læse en skoleopgave i en pdf-fil. Ved siden af har du et Word-ark, hvor du vil skrive noter. Hvis du gerne vil dele skærmpladsen ligeligt mellem de to, så trækker du blot det ene ark ud i siden af skærmen, og så vil arket automatisk fylde den ene halvdel. Det samme gør du med det sidste ark, dog i den modsatte side.

2)    Find hurtigt, hvad du søger
Er det også ofte de samme programmer og mapper, du anvender? Så kan du gøre disse mapper eller programmer lettere at tilgå, hvis du fastgør dem i proceslinjen. På den måde ligger de altid klar, og du kan tilgå dem med et enkelt klik.

3)    Sådan åbner du programmer på din proces linje hurtigere
Når du har fastgjort dine mest brugte mapper og programmer på proceslinjen, så kan du nu også lære at tilgå dem hurtigt.
Lad os sige, at du har fastgjort tre mapper og to programmer på de første fem pladser på proceslinjen. Hvis du nu vil tilgå den første mappe, som ligger på plads 1, så gør du dette ved at holde Windows knappen inde og trykke på 1. Det samme gælder for 2,3,4,5 osv.

Dette var de tre gode råd, som bør hjælpe dig med at anvende Windows 10 effektivt i din dagligdag.

Men det hele skal du ikke være arbejde, så nu kan du læse om den sjove del. Windows 10 styresystemet er også optimalt til underholdning og spil, men hvordan kan det være? Det kan du få svar på herunder.

3 grunde til at Windows 10 giver bedre spiloplevelser

I forhold til sine forgængere, så leverer Windows 10 nogle fordele, som du kan have stor glæde af, når man taler om underholdning:

1)    Det er nu langt lettere at navigere med musen.
2)    Windows 10 giver dig mulighed for at anvende touchskærm
3)    Denne nye version af Windows er både hurtigere og sikrere end ældre versioner

Men hvilke spil kan man for eksempel spille? Dette kan blandt andet være de meget populære spillemaskiner på nettet. Herunder kan du læse mere om de spillene, og du kan få gode råd til, hvad du skal tænke over, inden du spiller.

Her er de mest populære spillemaskiner på nettet

Du har sikkert hørt om de utallige spillemaskiner, som man kan finde på nettet. Udbuddet er kæmpestort, og det er svært at undgå de lokkende reklamer, som man finder både i Tv, radio og på de sociale medier.

Men hvilke spillemaskiner er egentligt de mest populære? Der er foretaget en del anmeldelser og tests på dette område, og herunder kan du se 2 af de mest populære online spillemaskiner:

 • Starburst

Starburst er uden tvivl en af de maskiner, som de fleste har hørt om. Men hvor mange kender egentligt til andet end navnet?
I denne automat jagter du diamanter, safirer og rubiner. Temaet og de mange forskellige visuelle effekter er virkeligt flotte, og simpelheden ved spillet er uden tvivl noget af det, der appellerer til mange.
Herudover har maskinen en udbetalingsprocent på omkring 96%, hvilket vil sige, at langt de fleste får deres penge igen. Dette resulterer også i, at der er mange mindre jackpots.

 • Hugo 2

Du kender sikkert Hugo fra Tv-skærmen, og nu kan du også se ham, hvis du spiller på nettet.
Dette er et af de eneste spil på nettet, som udelukkende henvender sig til danske spillere. Dette spil bringer underholdning på flere niveauer, og der er chance for et nostalgisk grin her og der. Udover de mange sjove replikker og effekter, så har du også mulighed for at vinde en ganske fin jackpot.

For anmelderne handler disse automater om langt mere end blot at vinde penge. Her er nogle af de andre vigtige elementer:

 • Tema
 • Lyd
 • Jackpots
 • Tilbagebetalingsprocent
 • Software

Mange spiller spillemaskiner på mobilen

Hvis du er glad for at spille på Windows 10, så er det naturligvis rigtig lækkert. Men du har faktisk også andre muligheder.
Softwaren er et af de vigtigste elementer, når man spiller fra mobilen. Grunden, til at mange er begyndt at spille på telefonen, er, at softwaren er udviklet tilstrækkeligt, så man faktisk kan få en virkeligt fed spilleoplevelse, selvom man blot spiller fra den lille skærm på sin smartphone.

Dette tillader den ultimative frihed, så man kan prøve spillemaskiner på mobilen, hvor man vil, og hvornår man vil.

Hvad skal man tænke over, inden man spiller?

Det er muligt at vinde den helt store jackpot, når man spiller på nettet. Men det er ligeledes vigtigt, at du husker på, at man også kan tabe. Her får du 4 ting, som du med fordel kan tænke over, inden du spiller:

 • Udnyt de tilgængelige bonusser
  – Det er ofte muligt at få mere for pengene, hvis du modtager en bonus. Derved risikerer du selv mindre.
 • Vælg det rigtige spil
  – Det skal være sjovt at spille på nettet. Derfor kan du med fordel vælge det spil, som du synes bedst om. Dette kan hjælpe dig til at huske på, at det skal være sjovt at spille.
 • Lad være med ”at jagte”
  – Sæt en grænse for, hvor meget du må tabe. Hvis du starter med at tabe 100 kroner, så hjælper det ikke noget, at du jagter disse 100 kroner. Dette er en usund og ustabil tilstand at være i, som blot kan komme til at koste dig flere penge.
 • Stop, hvis du kommer ud i dybt vand
  – Hvis det ikke længere er sjovt, eller hvis du ikke længere har råd til at spille, så stop.

Related Stories